mandag 12. september 2016

Skift fastlege

Medisinsk utstyr og hurtigtester. Narkotikatester og graviditetstester. Du kan også velge fastlege i en annen kommune enn der du bor.


Personer som har flyttet innenfor Norge, og meldt flyttingen til folkeregisteret, kan få tilbake tidligere fastlege om de flytter tilbake til opprinnelig kommune innen tre år. Når du selv gjør et fastlegebytte på helsenorge. Her finner du en oversikt over alle fastleger i Norge, med brukervurderinger og gode filtreringsmuligheter som kan hjelpe deg å finne ut hvilken fastlege som passer best for deg.


Søk blant alle fastlegene her. Her kan du finne og bytte fastlege , og se hvem som er fastlegen din nå. Lær mer om fastlege , bytte av fastlege , egenandel ved fastlegebesøk og fastlegekontakt via helsenorge. Anbefalte fastleger. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev.


Din neste fastlege finner du her. Slik bytter du fastlege. Du har rett til å bytte fastlege inntil to ganger per år. Gå inn på helsenorge. Bytte fastlege - Min fastlege.


Du kan bytte fastlege to ganger per kalenderår. Betingelsen er at det er ledig plass på listen til en annen fastlege. Hvordan kan jeg skifte fastlege ? Dette kan vre studenter som skal vre i Trondheim for en kortere. Ordningen gir deg rett til fastlege , men ikke rett til en bestemt fastlege.


Kommunen skal gjennom fastlegeordningen sikre at det er ledig plass på listene til fastlegene i kommunen eller i samarbeidende kommuner. Dersom du ikke får fastlege av kommunen du bor i, kan du klage til kommunen. Barn under år har krav på samme fastlege som foreldre, selv om legens liste er stengt. Det finnes psykologer i området.


Du betaler bare egenandel. Dessverre rundt måneders ventetid. Be fastlege lage henvisning når du er på time, så får du den med sammen med liste over behandlere, så må du ringe rundt og høre om hvem som har kapasitet. Privat psykolog: Krever ikke henvisning. Den gang var det to fastleger og to ansatte.


Mye har skjedd siden da. Du kan velge forskjellig fastlege for deg og hvert av dine barn. Denne nye ordningen har tilnærmet samme innhold som den gamle turnuslegeordningen.


Alle leger som utdannes i Norge må gjennomføre ett og et halvt år som turnuslege eller LIS før de kan jobbe som fastlege , i kommunal legevakt, eller som lege i spesialisering del eller på sykehus. Nå er Ballo fastlege i Loppa kommune og har en helt annen arbeidshverdag. Her vil det nok ligge på cirka vil jeg tro.


Vanlig liste på syv til åtte, også får man et per henvendelser til. Turnuslege: Andreas Tornås Neverdal. Fastlege : Svenn Roger Eriksen. Skift fastlege her. Fant du det du lette etter?


Bestill legetime, avbestill legetime, resept-fornyelse og andre henvendelser. I flere år har en kunnet bytte fastlege via helsenorge. Nå skal en bedre og sikrere løsning settes i drift.


Fra senhøsten er planen at en skal en kunne skifte fastlege på dagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg