tirsdag 27. september 2016

Nettbutikker med postoppkrav

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Finn de kuleste elektroniske dingsene på Norges gadgetmekka! Nettbutikker utvikler seg stadig. Vi kan ikke garantere at opplysningene på dette nettstedet er korrekte eller oppdaterte til enhver tid. Les hele ansvarsfraskrivelsen.


Med postoppkrav bestiller du varen på Internett, og henter pakken på posten hvor du også betaler for den. Når du kommer til kassen i nettbutikken du handler på kan du velge hvilken betalingsmetode du vil ta i bruk, og da vil postoppkrav komme opp som et alternativ. Det eneste negative er at det kan komme en avgift.


For varer som sendes i postoppkrav betaler du først når du får varen i hende. Maksimal størrelse og tyngde på varene som kan sendes varierer for de ulike fremsendelsesmetodene, for eksempel er det kun små, lette varer som kan sendes som brev. Dette er den vanligste måten norske nettbutikker leverer varene sine. Diskusjonen om hvorvidt postoppkrav egentlig er noe tryggere enn forhåndsbetaling har gått i uante tider. Konklusjonen bruker vel bli at postoppkrav er tryggere, så fremt du er kjent med de ansatte på postkontoret (ala venner, nesten).


Blant annet er varesortiment og priser noe som stadig endrer seg. Flere nettbutikker går imidlertid nå bort fra denne betalingsmetoden. Antagelig fordi de fleste nå synes det er greit å betale med kredittkort på nett. Ved bruk av postoppkrav tilkommer som regel et gebyr for dette. Levering av varer fra nettbutikker til kunde kan skje via følgende frakt alternativer: Servicepakke fra Posten eller annen hjem på døren levering, postoppkrav , brevpost, hente i butikk eller på lager, samt nedlastning av produktet, hvis det er et digitalt produkt.


Du må også ned på Postkontoret for å få utlevert pakken, den kommer ikke direkte hjem til deg. Ser man bort i fra dette er postoppkrav en måte å betale på som sikrer kunden til en viss grad. Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak. Du betaler på postkontoret eller ved døren når hjemkjøringen finner sted.


Når du velger leveransemåten På Døren kan du kun betale ordren med vanlig bankkort. Leveranser som leveres med Tollpost og veier over 35kg kan ikke leveres mot postoppkrav. Postoppkravsavgift tilkommer på 5-. Jeg har lite erfaringer her, men er det ikke en grunn for vi har postoppkrav gebyr? Mange nettbutikker tilbyr bare bestilling med visa eller forhåndsbetaling for å slippe risikoen her.


Siden i prinsippet er det mange personer som faktisk dropper å hente pakker fordi personen fant en vare billigere et annet sted. Skal du sende en liten eller stor pakke, lett eller tung? Velg vekt og finn pris og sendemåte. Her kan du ta med i beregningen at Norgespakken koster fra 15- opp til kg.


Noen sendinger kan spores. Det gir en utgift til postoppkrav på 4- for minste pakke. Les mer om postoppkrav hos Posten.


Ditt valg av betalingsform vil derfor innvirke både på brukervennlighet og tilliten din nettbutikk vekker hos kunden. Shop klær og sko på Boozt. Vi har et bredt sortiment av varer og over 6merker å velge mellom.


Brandos sko har i løpet av få år rukket å bli en favoritt blant mange nordmenn. Posten, passer Klimanøytral servicepakke for deg. Velkommen til Posten. Her kan du spore pakker, melde adresseendring, finne priser og postadresser. Nye tjenester gjør hverdagen enklere.


Du får mulighet til å benytte kredittkort betaling hvis du benytter deg av PayPal, men det er grunner til at de fleste store nettbutikker ikke tilbyr kredittkortbetaling via PayPal (gebyrer, usikkerhet, ingen renter på PayPal konto, osv). For mindre nettbutikker med lavere omsetning er det likevel en mulighet som kan lønne seg. Kjøp Dameklær online på Cellbes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg