tirsdag 6. september 2016

Øvelser styrketrening

Alle varer sendes direkte fra lager i Oslo rett hjem til deg. Få 1dagers åpent kjøp, og gratis bytte av varen. Klar for helt ville tilbud?


Øvelser styrketrening

Ikke bare får det deg til å se bra ut, men det gir deg sterkere beinbygning, motvirker tap av muskelmasse ettersom du blir eldre, gir deg bedre kroppsholdning, høyere fettforbrenning (også når du ikke trener), virker skadeforebyggende og gjør de fleste hverdagslige gjøremål lettere. Styrketrening er viktig både for menn og kvinner – uansett alder. For å unngå dette, må vi være nøye med å gjennomføre øvelsene med riktig teknikk. Passende antall øvelser er seks–sju som gjennomføres to til tre ganger (ett–tre sett) med åtte til tolv repetisjoner av hver øvelse.


Det anbefales at de som ønsker å gå i gang med vekttrening tar kontakt med organisasjoner, treningssentre eller personer som innehar kompetanse på området. Jeg har snekret sammen et treningsprogram med forskjellige øvelser som kun krever et minimum av utstyr. Flere norske nettbutikker selger strikk til under 200-lappen med ulik motstand. Knebøy (med strikk) Teknikk: Still deg med skulderbredde avstand mellom beina.


Øvelser styrketrening

La tærne peke svakt utover. Start med å skyv rumpa ut (bak deg). I styrkeskolen får du effektive øvelser du kan gjøre hjemme på stuegulvet.


Hvert program tar for seg en bestemt muskelgruppe. I dette treningsprogrammet tar vi for oss armene. Når det gjelder løping før styrketrening er jo det selvfølgelig bare et pluss om man får til dette. Ved slik oppvarming forbruker man jo energi samt hever kroppstempraturen og blir generelt klar både fysisk og psykisk for aktiviteten man skal gjøre etter oppvarming. Her får du et knippe øvelser du kan teste ut på treningssenteret.


Vi legger til at ensidig trening av magen, uten å innvolvere ryggen, kan føre til ryggplager. Det er derfor viktig at du trener både mage og rygg for å få en balansert kropp. Diagonal handstående planke. Stå på tærne og strake armer.


Ryggtrening er viktig for rygghelsen, og dermed for livskvaliteten. Les også: Hjelper pilates mot ryggsmerter? Ryggmusklene er såkalte anti-gravitasjonsmuskler som skal holde reisverket, skjelettet ditt, oppreist hele dagen – hele livet. Vi får mange spørsmål om styrketrening for barn og unge kan være skadelig. Kan styrketrening hemme naturlig vekst og utvikling og hva er risikoen for at barn og unge skader seg under styrketrening ? Hvilke retningslinjer gjelder for styrketrening for barn og unge?


Her finner du svar på disse spørsmålene. Sunn matplan Kostholdsråd Supermat Kosthold og trening Ned i vekt. Slankekur Flat mage Kaloriforbrenning Motivasjon BMI-kalkulator Kalorikalkulator Kaloritabell.


Spis protein og sunt fett Hun har lagt opp til noen ekstra øvelser for de som er moderat trent. God kroppsholdning er viktig når man trener styrketrening. De gjør deg raskere og gir supersterke bein, noe som senker risikoen for skader betydelig. Her er øvelser som kan gjøres på fortauskanten før, under eller etter løpeturen.


Øvelser styrketrening

Få turbofart på treningen med et lekkert treningssett! I FORM for kun kr 99. Disse øvelsene er det du trenger for å bygge skuldre. Her har vi samlet noen gode, grunnleggende øvelser som kan gjennomføres ved hjelp av din egen kroppsvekt eller med enkle hjelpemidler som du finner hjemme eller utendørs.


Variasjon: - Gå i hockey-stilling - Hold armene inntil kroppen - Dytte de andre ut av tjukkasen samtidig som man går i hockeystilling - Balansere ett eller annet samtidig som man går rundt - Twister-varianten. Lag merker der de forskjellige kroppsdelene skal settes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg