fredag 2. september 2016

Sjokolade cake pops

Glasur, sukkerskrift og kakepynt. Se vårt store utvalget og bestill her! Smaken av sjokolade er kanskje verdens mest elskede. Her er ti interessante fakta du kanskje ikke visste om det brune gullet.


Smelt smøret i en kasserolle, trekk kasserollen til side og rør inn hakket sjokolade. Visp sammen egg og sukker.

Hell sjokoladesmøret over eggene og rør godt. Sikt sammen mel og bakepulver, rør det tørre inn i sjokoladeblandingen og rør det glatt. Hell røren over i en form (ca.


25xcm) kledd med bakepapir. Kort fortalt er det kjærlighet på pinne-kake pyntet etter din egen fantasi. Denne oppskriften gir ca. I dag fyller kusinen min, Vår år og jeg har bakt søte cake pops til henne. De er dyppet i rosa og hvit sjokolade og pyntet med hvite og sølvfargede små kuler.


Her får du en supergod og enkel oppskrift som passer perfekt til bursdager. Cake pops med sjokolade.

Men nå, litt om hvordan du kan lage de! Kaken er deretter trukket i sjokolade og pyntet. God jul, kjære deg! Konseptet går ut på å blande myke kakesmuler med noe bløtt, som kan være alt fra ostekrem eller sjokoladekrem til syltetøy eller smeltet sjokolade.


Så formes blandingen til kuler som stikkes på små pinner. Pinnene fås kjøpt i butikker som selger kakeutstyr og kalles for. Utrolig gode, populære og veldig mektige. Oppskriften på brownie finner du her! Jeg brukte bare halvparten av denne oppskriften.


Konseptet består av myk kake som blandes med enten ostekrem, sitronkrem, sjokoladekrem, sjokoladesaus, bærsaus eller et eller annet som gjør kaken bløt nok til å formes til runde kuler. Deretter festes kulene på lollipop-pinner og dyppes i smeltet sjokolade. Jeg, Manuela Kjeilen, er forfatteren, bakeren og fotografen bak passionforbaking.


Mitt mål for denne hjemmesiden er å inspirere deg til å bake! Nordens største utvalg! Lag cake pops som passer til ditt bursdagstema, festtema eller høytiden som feires! For å lage cake pops trenger du: Kake, glasur (candy melts eller sjokolade er vanlig) og pynt.


Hvis du vil bruke smeltet sjokolade på cake popsene dine, er det et par ting du bør huske på. Sjokoladeglasur på cake pops.

Ikke bruk kjele på ovn, da risikerer du at sjokoladen blir klumpete eller skiller seg. Herlig til bursdagsfest! Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn. Jy kan die volgende klaar gemaakte mengsels gerbuik of die bier boks resep: Snowflake se sjokolade en vanilla muffin mengsel Snowflake of Moir’s se Moist Boks Koek mengesles en gooi pakkie instant poeding van dieselfde geur as die koek mengsel by.


Gleder meg til å dele med dere! Form til cake pops med hendene rundt pinner og sett i fryseren litt. Så må man pynte opp litt og få inn sjokoladen!


Smelt sukkerfri sjokolade , ha i en liten brødpose og klipp eit lite hull. Prinsippet er å lage en kakebunn samt en porsjon glasur, blande dette sammen, forme til passe store kuler som tres på lollipop-pinner, og dyppe kulene i smeltet sjokolade og strøssel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg