torsdag 29. september 2016

Ventetider sykehus

Få hjelp til å velge behandlingssted. Har du spørsmål, kan du ringe Veiledning for helsenorge. Hvis du ønsker individuelle rå vil du bli satt over til en pasientrådgiver.


Finn ventetider på utvalgte sykehus og behandlingssteder på. Hva er ventetider ?

Ventetid er tiden det tar fra. Informasjonen på helsenorge. This site won’t let us show the description for this page.


Når henvisningen er sendt til sykehus eller behandlingsinstitusjon, skal behandlingsstedet svare deg innen virkedager. I svarbrevet står det om du har fått rett til helsehjelp eller ikke. Dersom du har fått rett til helsehjelp, vil det stå når og hvor du har fått time. Pasienter med samme diagnose kan få ulike ventetider.


På disse sidene kan du lese mer om ulike ventetider ved Oslo universitetssykehus og se hvordan vi ligger an sammenlignet med andre sykehus , bl.

Diakonhjemmet Sykehus har kort ventetid på flere behandlinger, og sykehuset har iverksatt tiltak for å redusere ventelistene ytterligere. Du kan finne ventetider ved å søke på det aktuelle behandlingstilbudet fra Finn behandling på våre nettsider. Resultatet ble råd og konkrete oppfordringer. Du kan lese mer om ventetidene ved Oslo universitetssykehus, og sammenligne ventetider med andre sykehus , på nettstedet frittsykehusvalg. Aleris Sykehus Bodø.


Vi har korte ventetider innen de fleste behandlingstilbu som betyr at du raskt kan få time hos våre spesialister. Hold Ctrl-tasten nede. Hvordan blir framtidens pasientbehandling? Sykehuset Innlandet skal utvikle en ny sykehusstruktur. I utviklingen av det framtidige tilbudet vil vi vektlegge fire områder: samhandling med primærhelsetjenesten i kommunene, desentraliserte spesialisthelsetjenester, prehospitale tjenester og spesialiserte tilbud med høy kompetanse.


Du betaler kun egenandel som ved et offentlig sykehus. Stanse utviklingen mot en todelt helsetjeneste, og bruke fellesskapets ressurser på velferd fremfor skattekutt. Denne stortingsperioden vil vi investere milliarder mer i våre felles sykehus. Sørge for økt pasientbehandling og kortere ventetid gjennom økte bevilgninger til sykehusene. Styrke våre gode, offentlige sykehus.


Når du henvises til undersøkelse eller behandling på sykehus , har du rett til å velge behandlingssted. Fritt behandlingsvalg betyr at pasienter selv kan velge behandlingssted i spesialisthelsetjenesten.

Henvisningene gjennomgår en medisinskfaglig vurdering som kan redusere ventetiden. Oversikten er oppdatert 17. Tips: Hvis du ser på denne nettsiden fra en mobiltelefon, hold mobilen i liggende posisjon for å få opp hele tabellen.


Vi har jobbet langsiktig og systematisk i elleve år for å komme så langt, sier seksjonsleder Giedrius Lauzikas. Poliklinisk dagrehabilitering for kreftpasienter. Noen velger å bestille time til vurdering, undersøkelser eller behandling hos private sykehus for å slippe ventetid.


Hvis det er mistanke om kreft og fastlegen har sendt henvisning, har du krav på rask vurdering som skal være faglig forsvarlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg