mandag 19. september 2016

Julekort tips

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Lag julekort ut av fjorårets juletre eller ribbemiddag. De setter sikkert pris på å få se barna vokse til.


Et julekort med bilde fra året som har gått er en glede å motta. Hjemmelagde julekort er også populære hos mottakeren.

I blogginnlegget fikk du inspirasjon til hvordan du kan bruke julekort , idéer til julekort du selv kan lage og mine kollegaers tips til å lage julekort. Personlige julekort er in! Men i motsetning til tidligere er det nå flere og flere som lager sine egne, personlige julekort - med egne bilder. Det skyldes flere ting, men en viktig grunn er at digitalkamera og fargeskriver nå finnes i de aller fleste hjem.


Dermed er det bare å la kreativiteten få fritt spillerom. Julehilsen - Tips på personlige tekster. BBB for år siden Sarham´s little corner. Julekort for år siden Yvonne`s.

Så hvis du ikke helt vet hva du skal skrive på julekortene dine fra fotoknudsen, får du litt inspirasjon her som kan hjelpe deg igang. La alle problemer bli små og forsvinne. La dagene som kommer bli gode og fine. God jul til deg og dine. Jeg tenkte å dele mine erfaringer med å lage julekort selv med dere, og håper det kan være til nytte for noen som leter etter tips eller inspirasjon til sine julekort.


Det e ikke gløggen som varme mæst. Dette var forsiden på fjorårets julekort. Da valgte jeg å ta bilder innendørs, og designet forside, innside og bakside selv. Vi tilpasser julekortet slik du vil og trykker bilder, tekst og logo uten ekstra kostnad.


Du kan også få trykket navn og adresse direkte på konvolutten. Trenger du inspirasjon til teksten på julekortet finner du her vår beste samling av kjærlige, varme og morsomme julehilsener. Så blir det litt enklere å sette ord på det man føler og tenker for de man er så glad i, på nettopp årets vakreste kveld - julekvelden. Skal du sende julekort , og er på jakt etter en passende tekst eller hilsen til kortet? Da har du kommet til riktig sted.


Her kan du finne tips og inspirasjon til tekst som kan passe til din julehilsen. Løft frem de hyggelige minnene ved hjelp av julekort fra Vistaprint! Last opp yndlingsbildet ditt og lag spesielle, egendesignede julekort som du kan sende til familie og venner.

Nå kan du gjøre årets julehilsen ekstra personlig ved å ha egne bilder trykket på julekortene du sender til familie og venner. Her kan du velge mellom det klassiske julekortet, foldekort eller postkort av ulik størrelse. Nfoto lager julekort på ekte fotopapir (fotolab) eller digitaltrykk. Tekst til julekort kan være vanskelig å komme på i en travel og hektisk førjulstid.


Her er noen tekster med inspirasjon til julekortene. Har du forslag om flere tekster til julekort så tips oss gjerne. Noen som har forslag til tekst man kan skrive på julekort ? Er så kjedelig med bare god jul og godt nyttår. Gjør det ekstra hyggelig i år, lag julekortene dine selv! Her finner du tips til hvordan du kan lage fine julekort.


Takk for at du har valgt ditt første favorittprodukt! Dine favoritter vil bli lagret her mens du kikker videre på nettsiden. Du kan se utvalget ditt presentert side om side ved å klikke på lenken “Sammenligne favoritter” ovenfor, eller fjerne dem ved å klikke på lenken “Fjern” som du finner under hvert produkt. Moderne, klassisk, koselig eller tradisjonelt?


Vi har et stort utvalg i julekort med ett eller flere bilder som vil glede dine venner og din familie. Våre designere hjelper deg å tilpasse, slik at ditt julekort blir akkurat som du ønsker. Har ikke skrevet julekort på over år.


De siste jeg skrev var meg stor skrift. Orket ikke mer av det stresset så jeg ringte til onkel og tante i stedenfor og sendet sms til de andre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg