torsdag 15. september 2016

Gratis kondomer i posten

Prøv å send en pakke fra kun kr. Send en pakke i dag! Nå kan du bestille fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg, Rask og Enkel frakt.


Her kan du bestille gratis kondomer sendt hjem til deg i postkassen.

Du betaler bare for en vanlig sms, og mottar kondomer ila. Fyll inn navn, adresse og telefonnummer. Du bekrefter bestillingen ved å svare OK på sms’en du får når du sender inn skjema. Merk at privatpersoner ikke får tilsendt gratis kondomer og glid på denne siden.


Denne siden er for bestillinger til f. Helsestasjoner, skolehelsetjenesten, helsesøstre, russestyret, organisasjoner, arrangement og andre som trenger gratis kondomer og glid for utdeling til ungdom. Du kan få gratis kondomer hos helsesykepleier og på helsestasjon for ungdom, OG du kan få dem tilsendt direkte hjem i posten. Du bestiller på nettet og får tilsendt en pakke med - kondomer i nøytral konvolutt.

Levering innen en uke fra du bekrefter bestillingen. Alt er helt gratis. Spørsmål om produkter må sendes til det firma som selger produktet. Just nu kan man inte beställa kondomer från oss.


Men vi arbetar på att hitta en lösning med att fortsätta våra utskick av gratis kondomer. Kan kondomer bli skadet av kulde ? Jeg venter en sending på posten ? Redd for at foreldre skal se kondomer i posten. Når eg bestiller gratis kondomer så kommer det ikkje i posten.


Kar ikke betalt for retur og fått regning i posten. Antall gratis kondomer som ble delt ut økte fra 400. London Pub) og cruisingområder (som Sognsvann) eller hentes på klinikker og helsestasjoner. Kondomer kan bestilles på gratiskondomer.


Helseutvalget distribuerer ikke kondomer per post, men du er velkommen til å hente gratis kondomer hos Helseutvalget i våre åpningstider. Seksuell helse – lokalt folkehelsearbeid. Bestill gratis kondomer.

Gratis kondomer tilsendt i posten for den som ønsker å være på den sikkre siden. Bare Gratis Ting Gratis vareprøver, bøker, program, kurs og mye mer. Rask gratis levering over 1kr (levering koster kr).


Billige kondomer , de laveste prisene online. Sikker betaling når du kjøper kondomer. Diskré og anonym innpakking. En av Indias mest befolkede delstater tilbyr gratis kondomer tilsendt i posten , i et forsøk på å stanse den akselererende befolkningsutviklingen i landet.


Den nordlige delstaten Uttar Pradesh. Helsedirektoratet bevilger tilskudd etter søknad fra Helseutvalget, og har ikke anledning til å pålegge dem å videreføre tilbudet om gratis kondomer , slikkelapper og glid per post. LLH-leder Bård Nylund har tidligere varslet at LLH er villig til å ta over kondomdistribusjonen hvis og når Helseutvalget legger ned ordningen.


Alle bestillinger leveres alltid diskré. Det er ikke noe på emballasjen som avslører innholdet, og det står ikke noe på pakken som har med kondomer å gjøre. Vi bruker vanligvis PostNord til levering av bestillinger.


Betalning Ved bestilling registreres tidspunkt og IP-adressen til datamaskinen. TILPASSET BEHOVENE: Helsedirektoratet understreker at forekomsten av klamydia blant ungdom og unge voksne er økende i alle europeiske land. Finnes en side en kan bestille gratis kondomer.


Ungdommen her i hus fikk det i posten for ca år siden. Flere som ikke hadde bestilt fikk, og der kunne en bestemme selv hvor mange kondomer en ville ha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg