fredag 30. september 2016

Badeland sarpsborg priser

Badeland sarpsborg priser

Quality Hotel Sarpsborg , Gralum. Bra priser , ingen reservasjonsgebyr. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Super pris, det finnes ikke bedre!


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Medlemsrabatt i Skandinavias største vannpark. Les mer og bestill her! Det er to forskjellige sklier, spacebowl, strømkanal, boblebad og en sopp, samt en vanngardin som er morsom for de små, men samtidig god for ømme skuldre. Se våre baderegler her SPACE BOWL Aldersgrense er år.


Helgprisen starter hos oss fredager kl. Flott at dere blir med inn og passer på at barna deres er trygge. Vi har tilsynsvakter som hjelper til om ulykken er ute. Badeland voksen fra år kr. Personlig hygiene er også viktig.


Badeland sarpsborg priser

Husk - det er vi voksne som lærer barna. Gå foran som et godt. Minigolfbanen har hull. De har forskjellig vanskelighetsgra og gjør banen morsom for alle, den egner seg for både store og små.


Du kan dessuten besøke INSPIRIA vitenskapssenter for å lære om vitenskap på en morsom og interaktiv måte. Der hvor det er oppgitt to priser , så gjelder den første for hverdager, og den andre for helger. Drammensbadet Drammensbadet er svært populært.


Badeland sarpsborg priser

Som et av Norges største badeland har det i tillegg en rekke, flotte fasiliteter, som strømkanal og. Fin opplevelse for hele familien. Alt fra godt og varmt barnebasseng, svømmebasseng med god temperatur, små fosser, og strøm, og vannrutsjebaner.


Kanskje litt stiv pris med tanke på størrelsen, men ikke værre enn at vi kommer igjen. Du får ditt eget elektroniske armbånd som du bruker ved inngang og utgang, dette gjør at du kan gå forbi eventuell kø, og du kan bade så lenge og ofte du har lyst i vår åpningstid. Bekreftelsen kommer med en gang.


Barn under år skal være i følge med en voksen og er den voksnes ansvar under hele besøket. Bestill drømmeferien med Agoda. Ledsager er gratis mot fremvisning av ledsagerbevis.


We are a cash-free hotel. Här finns bland annat ett stort badlan ett lekland med minigolf, klätterbana, leklabyrint och en bollplan. Vi är ett kontantfritt hotell. Fritidsklubblokaler - priser for leie ved Hornnes, Hafslund og Valaskjold: Pris er 6kroner (mandag - torsdag), og 8kroner (fredag - søndag), som vil bli fakturert etter utleie.


Badeland sarpsborg priser

Priser i badeland og velvære. Nye priser gjelder fra 1. Ekstern lenke: Østfoldbadet. Kontaktinformasjon Tlf. Besøksadresse: Dronningens gate Sarpsborg Om svømmehallen Svømmehallen har tre basseng. Hovedbassenget er på 12xmeter med største dybde på meter.


NORMALE ÅPNINGSTIDER SEPTEMBER TIL JUNI. Vinterferien uke og høstferien uke åpner vi kl 10. Stages watt sykkler med vismoX virtuell trening.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg