mandag 12. september 2016

Farsdags dikt

Leter du etter tekster eller dikt som kan passe til ditt farsdagskort? Da har du kommet til riktig sted. Her har vi samlet mange tekster som passer til farsdagskortet. Dersom du er på utkikk etter dikt til far, som kan passe til farsdagskortet, er det noen forslag på denne siden: Dikt til far.


Den personen jeg nå har blitt, er et resultat av verket ditt, med omsorg og råd gjennom alle år, er jeg meget godt rustet her jeg står. Grattis till pappa på födelsedag! En dikt till pappa på farsdag eller på födelsedagen. Textförslag till fars kort, hälsningar på farsdag, vackra poesi till pappa, grattisdikter till min pappa, vackra farsdag dikter till pappa, förslag för dikt till pappa.


Far (51) får mms-bilde av sommarlys dotter, ein gong skapt i grenselaus lykke, no så vakker at han nesten tvilar på at ho kan vere hans. Er det noken som har et fint lite dikt som eg kan skrive i farsdags kortet. Har lest så mangen fine på diverse kort,kopper og andre ting. Uten deg ville jeg aldri kunnet skrevet et gratulerende dikt , selv om selve opplæringen i norsk og på skolen, har du sagt, er kvinnens plikt. Sammen med deg, på fotballbanen, tok jeg mine første steg, snublet og falt, mens du stod på sidelinjen og noterte “Thomas, dessverre, treg”.


Dersom De finner dikt som De liker eller annen nyttig informasjon på Internett så bør De skrive ut en kopi eller lagre nettsiden lokalt. Les og nyt dikt på Internett mens De kan! Hej jag letade efter en dikt till mitt barnbarn, s. Bokmerk permalenken. Korttekster og sitat til farsdag som inspirerer og gleder samt setter ord på det vi føler så sterkt for verdens beste far. Skal du sende blomster til farsdag kan du legge til en av våre varmende korttekster for den ekstra personlige og omtenksomme gaven.


Hvorfor skal man vente til faste dager (i dette tilfelle farsdagen i november) med å gi hverandre klemmer eller gode ord. Gjør det heller når og mens du kan, og fortsatt har muligheten til det. Alle trenger av og til noen oppløftende, positive og motiverende ord. Denne gangen følte jeg for å skrive litt om hva min far har betydd for meg i oppveksten og nå, og han skal få slippe å. Tekster og dikt til spesielle anledninger.


Takk for at du gjør det samme trikset igjen og igjen – og igjen og igjen – og igjen og om igjen. Anonym bruker skrev: Hva som var spesielt rart med at det ble lagt ut en tråd om det her? Jeg syns forøvrig at det er litt frekt å be om det kan bli levert, spesielt siden det står at det må hentes. Leter du lenge nok så finner du kanskje en hendelse, men her høres det jo ut som man bekymrer seg unødig!


Jeg har hatt mange fine pulkturer i høst fra mnd alder ned mot - 1 og det har gått veldig bra. Kjører saueskinn nederst, pose, og ullklær inni posen. Har fjellpulken, med pulker ala Thule.


Send blomster til pappa. Euroflorist leverer til helt frem til døren. Genuint håndverk levert av vår lokale dekoratør. En far er hendene som holder deg trygg. Verdens beste pappa.


Dette doble kortet er laget av blå kartong, hvit kartong og blomstrete dekorpapir. Hjertet er et klistremerke. Alt er kjøpt hos Panduro. Det hele tar under ett minutt -kjappere kan det neppe gjøres! Det er alltid hyggelig med en påminnelse fra de nærmeste på Fars egen dag.


Farsdag er den andre søndagen i november.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg