tirsdag 13. september 2016

Voksing av bikinilinje

Ved voksing kan også bitte små deler av det ytterste hudlaget løsne, noe som gjør det enklere for bakterier å komme til. Ifølge Franks vil denne prosessen også kunne skape betennelser ved at bakteriene fester seg under huden, noe som både kan føre til inngrodde hår, eller i verste fall alvorlige infeksjoner. Hårfjerning med voks er en svært effektiv metode for å fjerne uønsket hårvekst. Brasiliansk voksing er en skjønnhetsbehandling som innebærer bortvoksing av kjønnshår ved bruk av voks eller sukkermasse.


I motsetning til intimbarbering fjernes hårene samt hårrota og er én av flere epilmetoder.

Minuset ved voks er at det er tidkrevende, pluss at den ventefasen for å få hårene til å gro seg lange nok til å kunne vokses, ofte ikke er så flatterende, forklarer Tøraasen. Spesielt for de som har ganske mye og mørk hårvekst, kan dette være kjedelig. Vis flere behandlinger. Aroma og Fotklinikk. Voksing for menn Manzilian 1. Ledige timer i dag og i morgen.


Voksen har en temperatur på ca grader.

Det betyr at voksen er for varm til at noen bakterier kan overleve, men ikke så varm når den kommer på huden. I dette kurset er hele dagen kun praksis og det øves på teknikk i både brasiliansk med stripsvoks og med HOTwax. Etter gjentatte behandlinger blir hårveksten svakere og mykere. Det anbefales at du venter i minimum dager etter endt barbering hvis det er din første gang. Det er fordi lengden på hårene skal være tilstrekkelige for få et best mulig resultat.


Vi anbefaler å gjøre det jevnlig for best resultat. Hårene vil bli svakere og mykere jo flere ganger man utfører voksingen, og behandlingen bør gjentas hver uke ca. Vi bruker forskjellige typer voks for best resultat til hver enkelt, og tilpasset til område den skal brukes på. Kun med gyldig studentbevis! Ved første gangs behandling bør du spare hår ca 4-mm.


Varighet: min Pris: 250. Voks er skapt for brasiliansk hårfjerning! Kleber ikke til huden, omslutter seg kun hårene. Skin Coach tilbyr en personlig og unik behandling tilpasset hver enkelt kunde.


Vi er spesialister på brasiliansk voksing med mange års erfaring. Vi er opptatt av gode resultater og bruker derfor bare produkter av beste kvalitet.

Skin Coach har profesjonalitet, kunnskap og kundeservice i fokus og 1 fornøydgaranti. Jeg pleier å barbere meg til vanlig, men det vokser jo så fort ut igjen! Det er jo ikke noe sexy når man skal ha sex når håret har begynt å vokse ut igjen samme dagen som jeg barberte meg! Noen som har noen erfaringer ned voksing av bikinilinjen hjemme?


Tenke jeg skulle begynne med det, er så. Bikini voksing er fjerning av hår som vil være synlig når du bruker bikini, kjent som triangel eller bikinilinje. Kjent for rask, effektiv og profesjonelle resultater bruker vi Lycon varm- og stripsvoks i våre behandlinger.


Lycon er helt genial på de mest sensitive hudområder. Det gjør mindre vondt, huden blir ikke så irritert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg