onsdag 7. september 2016

Store kondomer

Store kondomer

Vi har store kondomer og mye annet. Se det store utvalget og få prisløfte i dag. Finn store kondomer nå på Kensaq. Stort utvalg av populœre luksusmerker hos Luxplus.


Nå kan du bestille fra Vitusapotek på nett. Her finner du et bredt utvalg ekstra store kondomer (XL, XXL). Bli inspirert av vårt store utvalg, og velg det kondomet som passer best for deg og dine behov.


Bruk filteret nedenfor til å velge ut det kondomet du leter etter. Du kan sortere etter merke, farge, tykkelse osv. Til tross for at kondomer lages av lateks, ett veldig tøyelig materiale, oppleves feil kondomstørrelse akkurat som når skoene er for små (eller for store ). Du hadde ikke gått omkring i ubekvemme sko, så hvorfor skal du da behøve å bruke et kondom som ikke passer?


Kondomer kommer i forskjellige størrelser og former, og det å velge den perfekte størrelsen for deg vil øke komforten og forbedre prestasjonen. På samme måte som at ikke alle menn er bygget likt, er heller ikke kondomer. Hvis det er for lite kan kondomet gå i stykker eller være ukomfortabelt. Er det for start kan det skli av. Her er alle kondomer basert på rotenes størrelse.


For å få kondomens omkrets, blir den angitte bredden multiplisert med to (mm tilsvarer en omkrets på mm). Har gått på p-piller til nå, men skal over på spiral. Blir cirka en periode på uker hvor han må bruke kondom, men er et problem. Finner ingen kondomer som passer! Har sett overalt, men de hadde ikke engang store kondomer på kondomeriet.


Blir jo sextørke en stund nå hvis vi ikke får tak i det, så har dere noen tips? Gonoré er på verdensbasis er i ferd med å bli motstandsdyktig mot antibiotika, derfor er det er viktig å holde smittetallene så lave som mulig og bruke kondom. Det er en stor økning i antallet som smittes med gonoré i Norge.


Skal du bruge store kondomer ? Har du gennem vores størrelsesguide fundet frem til, at du skal bruge et større kondom end de almene, har du fundet den rette side her. Her vil du finde flere mærker, som hver giver deres bud på store kondomer – altså kondomer i L, XL eller XXL. Vælg store kondomer af høj kvalitet I Kondomland finder du store kondomer op til str.


Store kondomer

De er alle CE-mærkede og lever dermed op til de sikkerhedskrav, som EU stiller. Kvaliteten ble sterkt forbedret ved innføring av lateks, og kondomer lages nå helt automatisert, på former som dyppes i flere lateksbad og gjennomgår tørke- og vulkaniseringsprosesser. Tykkelsen av gummien er 0millimeter. Hvert kondom kontrolleres med henblikk på tetthet og styrke.


De fleste kondomer selges nå med innsatt smøremiddel. Kom i toppform med oss. Rask levering 3-dager! Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!


Hvordan kan jeg få tak i kondomer ? Straffbart å ha sex med en på 17? Hvor bestille store kondomer ? Alle bestillinger leveres alltid diskré. Det er ikke noe på emballasjen som avslører innholdet, og det står ikke noe på pakken som har med kondomer å gjøre. Vi bruker vanligvis PostNord til levering av bestillinger.


Betalning Ved bestilling registreres tidspunkt og IP-adressen til datamaskinen. Her kan du bestille gratis kondomer sendt hjem til deg i postkassen. Du betaler bare for en vanlig sms, og mottar kondomer ila. Fyll inn navn, adresse og telefonnummer. Du bekrefter bestillingen ved å svare OK på sms’en du får når du sender inn skjema.


Store kondomer

Det å ha en stor penis blir ofte fremstilt som en mandig og positiv ting, i det populærkulturelle samfunnet. Men at størst er best når det kommer til å tilfredsstille kvinnen, er derimot en evig diskusjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg