tirsdag 13. september 2016

Treningsøvelser hjemme

Treningsøvelser hjemme

Finn treningsøvelser hjemme hvis du ser nå. Ikke alle har lyst eller anledning til å trene på et gym. Det kan være sommerferie, juleferie, økonomi eller andre årsaker. Du kan uansett komme langt med å trene hjemme , enten det er for perioder eller fordi terskelen for å trene sammen med andre er for høy akkurat nå. Man trenger ikke alltid et treningsstudio for å holde seg i form.


Treningsøvelser hjemme

Vi viser deg noen treningsøvelser du kan gjøre hjemme , som enkelt kan integreres i hverdagen. Dette treningsprogrammet gjør du hjemme. Utfall frem Start med føttene i hoftebredde, sett én fot frem, bøy kneet i grader, bakerste kne skal også i grader ned mot gulvet. Et par håndvekter med løse skiver er alt du trenger for å lage ditt eget treningssenter hjemme. Muskuløse overarmer er det ultimate symbolet på styrke.


For å få mer muskuløse overarmer må du trene både forsiden (biceps) og baksiden (triceps). Det er faktisk triceps som raskest gir synlige resultater. Noen styrkeøvelser er så bra at alle burde ha dem på treningsprogrammet. Her er en oversikt. Du trener enkelt hele kroppen hjemme på minutt!


Treningsstrikk som treningssenter En treningsstrikk veier ingenting og tar ikke noe plass, men kan erstatte et helt treningssenter. Hele programmet kan du fint gjøre hjemme uten annet utstyr enn det du finner i stua. Sterk rygg på minutter: Ett grunnprogram for deg som vil ha mindre smerter i ryggen. Puls-trener Yngvar Andersen gir deg ni enkle øvelser du kan gjøre på jobb og hjemme.


Det finnes mange gode og enkle øvelser du kan gjøre hvor som helst, uten å dra på treningssenter. Videoklipp fra NRK. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen.


Uansett hvordan været er, så skal du gå en tur i raskt tempo eller med moderat intensitet i en halvtime hver dag. Så bra at du spiser sunt og ønsker å gjøre noe med treningssituasjonen din. Det er snakk om styrkeøvelser, men du kan også trene utholdenhet, ved å f. Stillesitting har blitt en av våre fremste samfunnsutfordringer. Er du rammet av knesmerter og redd for å trene feil? Det er ikke alltid like lett å finne motivasjon til å trene.


Kanskje sofaen og en god TV-serie frister mer enn å gå til treningssenteret, men det er faktisk like lett å få gjennomført en liten treningsøkt hjemme i stua. Tren deg sterk på rekordtid Hjemmetrening - du trenger ikke bruke timevis på å bli sterk og sunn. Det fikser du med min styrketrening tre ganger i uken hvis du velger riktig program.


I tillegg berører flere av øvelsene områder som buk, rygg og bekken. Hensikten med øvelsene er å bidra til at utøveren i større grad greier å utvikle kraft i en instabil setting. Strikkene får du kjøpt her = bit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg