torsdag 1. februar 2018

Stølhetsfølelse i magen gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Er ikke vondt hele tiden, og ikke veldig vondt, bare irriterende. Babyen sparker som han pleier og ingen andre tegn på at noe er galt.


Noen som vet om dette. Jeg er støl i magen i dag. Flere gravide som har opplevd stølhetsfølelse i magen ? Det er ikke hele tiden og ikke vondt når jeg klemmer der. Men testen var negativ. Oppblåst mage gravid , treg mage eller forstoppelse.


Grunnen til at gravide ofte får vondt i magen og opplever mageplager som luft i magen , treg mage eller forstoppelse, er at kroppen produserer en rekke hormoner under graviditeten. Hormonene bidrar til å gjøre vevet i kroppen bløtere, for å gjøre den i stand til å utvide seg. Forrige pp var jeg gravid , og da kjente at jeg var veldig øm og støl i nedre del av magen og ryggen - spesielt når jeg sto opp om morgen. Det blir spennende å se hvrdan det er i morgen! Nå kjennes det ut som sting liksom, og jeg ligger helt rolig i sengen.


Heldigvis er det helt normalt å bli utsatt for enkelte smerter og plager som gravid - det gjelder å vite hvilke av de som gir grunn til bekymring, og hva du kan ta med slående ro. Mange bekymrer seg for diverse smerter i magen , alt fra ømhet, sårhet på helt konkrete steder til mer smerteopplevelser. Disse smertene eller plagene er. Menstruasjonslignende smerter eller uspesifikke magesmerter rett over lysken er vanlig i svangerskapet.


Slike smerter er ufarlige og blant de vanligste plagene i svangerskapet. De mest leste artiklene om barnet i magen : Så stor er babyen i magen. Se barnet og magen vokse! Når kan man begynne å. Etter uker er toppen av livmoren omtrent centimeter over navlen.


Hvis du måler morgentemperaturen for å fastslå når du har eggløsning, og oppdager at temperaturen holder seg forhøyet mer enn to uker, så kan det være et tegn på at du er gravid. Smerter i magen kan lett forveksles med menstruasjonssmerter, men det kan være et tidlig tegn på at du er gravid. Dette betyr magesmertene – etter hvor i magen de sitter. Magesmerter kan komme av så mangt, og det kan avhenge av hvor i magen du har vondt. Treg mage og forstoppelse er noe mange gravide opplever.


Plagene kan inntre tidlig i graviditeten og skyldes hormonell påvirkning. Begreper som treg mage , obstipasjon eller forstoppelse brukes for å beskrive at avføringen går uvanlig sent gjennom tarmsystemet og er vanskeligere å få ut. Dette er et vanlig problem blant gravide. Den gravide føler seg gjerne ”oppblåst” i magen og kan ha magesmerter. Avføringen kommer sjeldnere enn ellers og er hard og knollete.


Funksjonell dyspepsi omtales av noen som magekatar, men det er en tilstand karakterisert ved tilbakevendende eller kroniske smerter og ubehag i øvre del av magen uten at man finner sykdomsforandringer i eller rundt fordøyelseskanalen. Nei, heldigvis ikke. Hikking er pusteøvelser: Mange fostre hikker mye, og du merker det kanskje ekstra godt mot slutten av svangerskapet. Les hva som skjer med babyen i magen , og i mors kropp.


Få gode tips til dere som skal bli foreldre hver uke i svangerskapet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg