mandag 26. februar 2018

Kyllingsuppe med kokosmelk

Kyllingsuppe med kokosmelk

Denne kyllingsuppen med kokosmelk , chili og lime smaker utrolig godt og er veldig enkel å lage. Den kan fort bli en middagsfavoritt. Suppen passer like godt til hverdag som til fest - man må ikke nødvendigvis henge over grytene i timesvis for å invitere på middag. Med litt godt brød til er dette det reneste festmåltidet. Nydelig varmende suppe med masse smak.


Kyllingsuppe med kokosmelk

Thaimat er det beste jeg får og Gaeng Phed gai er en stor favoritt. Hvis jeg måtte velge en rett jeg skulle kokkelert med bind for øynene hadde det blitt denne. Lagd utrolig mange ganger både til hverdag og fest. Tilsett kyllingkjøtt og krydre med salt og pepper.


Stek til kjøttet er hvitt. Del gulroten på langs og kutt den i tynne skiver på skrå, og sukkerertene i to på skrå. Hell vannet av vannkastanjene.


Ha grønnsaker og vannkastanjer i. Fylt med deilige smaker fra chili, paprika og kokos, og toppet med proteinrik og mager kylling som metter godt. Skjær kyllingbrystet i små biter. Fres soppen i litt olivenolje.


Suppe er virkelig den perfekte vintermat, og ikkje minst den perfekte restemat. Epler kan selvsagt også brukes i det salte kjøkkenet og passer til alt som har godt av litt sødme og friskhet som en kyllingsuppe. Sammen med karri og kokos er dette en smaksrik suppe som vil varme på trauste dager. Kokosmelk i cocktails! Det funker spesielt bra med romdrinker med litt lime eller sitronsaft for å skjære gjennom det mektigheten.


Kyllingsuppe med kokosmelk

En nydelig, sterk hverdagsmiddag som varmer. Jeg må nok innrømme at jeg selvsagt ikke klarte å la være å endre litt på oppskriften. Det skulle for eks egentlig være kun crème fraîche, men jeg erstattet noe av den med kokosmelk.


Kombinasjonen currypaste og kokosmelk er fullstendig uimotståelig synes jeg! Finn gode oppskrifter her. Trenger du inspirasjon? Her får du middagstips fra oss. Vi viser deg hvordan.


Denne thai-inspirerte kyllingsuppen med nudler er en enkel sak å lage! Selve suppen lages av red curry paste, kyllingbuljong og kokosmelk. Dette kan putre i vei, mens du forbereder resten, dvs skjære opp kylling og grønnsaker. Kan eg friste med en enkel, smakfull og skikkelig god kyllingsuppe ? Legg gjerne kokte nudler direkte i skålene og hell over suppen.


Joda bra det bortsett fra at tv'en vår røyk i går. Kyllingsuppe med kokosmelk Endelig helg. Så da måtte min kjære ut å kjøpe oss en ny tv.


Ha kokosmelk og knuste buljongterninger i kjelen og rør. Smak også til med ingefær nå. Ta i de stekte kyllingbitene og la suppen trekke i 5-mintter.


Ha gjerne i en skvett vann for å erstatte fordamping. Dette er en suppe som brukes mye i Thailand og Laos. Her treng du ikkje oppsøkje asiatiske butikkar først, dette finn du i kjøkkenskapet eller på nærbutikken. God morgen Norge har besøk i kjøkkenet av Trine Sandberg som skriver Trines Matblogg.


Vi lager Indisk kyllingsuppe med eple , ingefær og chili, og baker naanbrød etter oppskrift fra Niru. Du kan lage mye godt av kylling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg