torsdag 15. februar 2018

Danske hekleoppskrifter

Danske hekleoppskrifter

Velkommen til FRAYAs garn univers. Stedet hvor alle garnprosjektene våre blir geniale. I denne boka finner du 1hekleoppskrifter fra velkjente og dyktige norske hekledesignere og hobbybokforfattere.


Denne siden ble sist oppdatert 23. Her finner du lenker til hekleoppskrifter på ting til huset. Liker du også å strikke og sy? De fleste er gratis.


Se våre søstersiders oversikter over strikkeoppskrifter på julepynt og julepynt du selv kan sy. Skjønne hekleoppskrifter fra kjente merker. Hekleoppskriftene våre er ikke tilfeldig utvalgt.


Danske hekleoppskrifter

Vi har faktisk valgt ut alle oppskriftene veldig nøye, fordi vi ønsker å selge oppskrifter i den beste kvalitet. Når du ser nærmere på sortimentet vårt, vil du oppdage, at vi tilbyr skjønne hekleoppskrifter fra en hel rekke kjente merker. Designet av Birte Aartun. Vet ikkje helt hva det er med ugler? Men å hekle og strikke dem gjør me i hopetall!


Alle disse designen er NYE og det er danske Lone Kjeldsen som er kunstneren! Eg må si at eg dånte av ALLE sammen. Her er flotte hekleoppskrifter på dansk :) Nina Bjørnsen tipset om denne siden :) Hopp til. Deler på denne siden.


Danske hekleoppskrifter

Hjelp for tilgjengelighet. I denne bloggen har jeg samlet hekleoppskrifter innen mange kategorier. Hent oppskrifter fra Järbo Garn!


Vi samarbeider fortløpende med et antall frilansdesignere som hjelper oss å hente frem både moderne og retroinspirerte plagg for hver sesong. Se garn, pinner, heklenålar og tilbehør fra Järbo Garn. Last ned gratis strikkeoppskrifter og hekleoppskrifter. I så fall vil våre mange hekleoppskrifter og heklepakker være tilegnet deg. Vi har samlet det hele i denne kategorien så du har enda bedre muligheter for å få et overblikk over dine muligheter når det kommer til heklekreasjoner.


Danske hekleoppskrifter

Engler hører julen og juletiden til, og vi har designet vår egen lille engel med hjelp av Merino Ull fra Svarta Fåret, en heklenål og litt pynt som en liten engel trenger! Se hvordan du lager den her! Som du ser så kan du laste ned oppskrifter til både barn, dame, herre og interiør. Mine gratis hekleoppskrifter Trykk på teksten under bildene så kommer du til oppskriften!


Baby lue, ribbelook variant 2. Dansk oversættelse af Christina Stjernholm. Hæklede boble trolde ser man desværre ikke så tit i de danske skove, men hvis du tager et par børn me kan du være heldig lige at få øje på en af de store næser #128578; Læs mere. Lek med tradisjoner.


Kristin Wiola Ødegård har de siste årene gledet mange med bøkene Strikk med raske pinner og To raske pinner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg