tirsdag 13. februar 2018

Treningsprogram vekter

Treningsprogram vekter

Vi har treningsvekter og mye annet. Se det store utvalget og få prisløfte i dag. Fri frakt over 5Kr. Kom i toppform med oss. Nordens største utvalg og dagers angrerett.


Treningsprogram vekter

Bygg muskler, få flat mage, og få maksimalt ut av din trening med treningsprogram. Et godt treningsprogram er viktig for å få systematikk og progresjon i treningen. Det er dessuten viktig å endre litt på treningsopplegget fra tid til annen for å utfordre kroppen på nye måter for ikke å stagnere.


I denne kategorien finner du programmer og tips med forskjellig vanskelighetsgrad til diverse treningsformer. Programmet passer for alle som ønsker seg ned i vekt samtidig med mer. Har du jaktet på et treningsprogram eller en treningsmetode for å oppnå større og.


Treningsprogram vekter

På denne siden finner du det styrketreningsprogrammet som passer for deg og dine ambisjoner. Forslag til treningsprogram følger lengre ned. Hvor mange serier og repetisjoner skal jeg trene? Full kroppstrening – Ingen vekter. Fokus: Styrke og kondisjon Utstyr: Ingenting øvelser, sett, ca.


Knebøy repetisjoner, sett. Oppå dette kommer en økning i styrke, som en naturlig respons til at du løfter progressivt tyngre vekter. Innta gram protein pr kg. Faktisk har det å løfte vekter en rekke fordeler. For det første kan det hjelpe deg å miste vekt , men ikke minst det at det gjør kroppen din sterkere.


Uansett hva dine mål er, er styrketrening en viktig del av ditt treningsprogram , og det er aldri for sent å begynne. Stå med bena fra hverandre. Ha vekten på hælene, bøy i kne- og hofteled og gå rolig ned til lårene er nesten parallelle med gulvet.


Løft så rolig opp igjen, ved å stramme lår og setemuskler. Skyv setet bak idet du beveger deg ne og press hoften fram på vei opp. Ha alltid knær over tær (pekende rett fram). Det er derfor ekstremt viktig å ikke trene med repetisjoner på en vekt du egentlig kunne klart repetisjoner med. Et godt tips er å føre treningsdagbok og hele tiden prøve å slå den gamle rekorden din.


Hvis du ser at du på forrige økt i knebøy klarte 5xrepetisjon på kg burde vekten denne økten økes til 4kg. Fullkroppsprogram som kan utføres hjemme. Ingen treningsmaskiner brukt, kun løse hantler og en flat benk. Treningsprogram styrke. Studer nøye hvordan øvelsene gjøres i videoen.


Med noen enkle knep kan du gå ned i vekt på kort tid. Styrketrening treningsprogram Styrketrening har mange fordeler, og her er et treningsprogram som duger for den som vil bli sterkere. Last ned og skriv ut treningsprogram.


Her finner du styrke- og kondisjonsprogram (nybegynner) for deg som ønsker å komme i gang med treningen, men som ennå ikke har booket deg en gratis veiledningstime med en av våre trenere. Dette programmet passer for deg som ikke har trent styrketrening tidligere og som ønsker å gå ned i vekt. Utfall er en bra øvelse for ben og sete, og fungerer like bra med eller uten vekter. Behold vekten på ditt fremre ben samtidig som du senker kroppen rett ned mot gulvet, og løft opp igjen.


Pass på at det fremre kneet er på linje med den fremre foten, og finn balansen. Dersom du ikke klarer å holde vekten i sammentrukket posisjon, har du ikke løftet vekten — du har kastet den!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg