onsdag 21. februar 2018

Morsomme konkurranser voksne

Denne morsomme leken løser garantert opp stemningen. Her blir voksne menn og kvinner med sterkt konkurranseinstinkt til barn igjen på null komma svisj! Gjestene deles inn i to lag, og utstyres med vester eller armbånd slik at alle ser hvem som er på hvilket lag. Ressursmateriell i kategorien lek og konkurranser. KFUK-KFUM er en kristen barne- og ungdomsorganisasjon som kjemper for unge menneskers rett til å leve og utvikle seg som hele mennesker.


Hvert av lagene får utdelt hver sin dorull (eller enda flere hvis man skal lage virkelig morsomme mumier). En av deltagerne på hvert lag får rollen som mumie. Når personen som leder leken gir signal skal de resterende deltagerne på lagene forøke å lage en inntullet mumie ved hjelp av dopapiret de har fått utdelt. Forslag til (usedvanlig) morsomme selskapsleker?


Enten du er alene hjemme med barna eller arrangerer familietreff på hytta, er det lurt å ha en underholdningsplan. En mangekamp er en turnering bestående av flere forskjellige spill, leker og konkurranser , og sikrer at ingen kjeder seg på ferie. Kjør gjennom alle på én dag, eller gjør dagens femkampgren til fast kveldsaktivitet. Jeg trodde ikke han så på mine nettvenner som ordentlige mennesker en gang ) Men hvis noen av dere vet av noe morsomt så rop ut. Gjerne gruppeoppgaver kanskje?


Hva kan du gjøre for å få en litt mer begeistrende og munter arbeidshverdag? I workshops med våre kunder kommer det en mengde ideer til å lage møteplasser og arenaer for å kommunisere bedre på tvers i organisasjonen. Mange av disse er gjenomført med stort hell! Har du tips til morsomme leker, konkurranser etc til å ha på julebord?


Gydamamma Gydamamma. Vær gjennomført og tenk på alt. Lag en god atmosfære på festen ved bruk av fargerike, morsomme eller interessante dekorasjoner, lukter og musikk. Her finder du linker til konkurranser på Internett. Hinderbaner er morsomme for barn i alle aldre.


Finn frem tau, hopperinger, planker, kasser, tepper og lignende. En god hinderløype lar barna balansere, krype under og over hinder. Vi er rundt stker som skal (17.des) ha en alkohol fri fest (mamma er så jævlig kjip, er det lov til og si jævlig)!


Så vi antar vi kommer til og kjede oss, en del! Så er det noen som har peiling på noen kule fest leker? Noen ganger kan vinteren føles enormt lang. Men med noen morsomme vinteraktiviteter så flyr den av ste også har man det morro i samme slengen.


Morsomme konkurranser voksne

Selskapsleker for voksne. Artig oppdrag som kan gi måltidet en morsom vri. Til en ikke alt for stor fest, f. Dette er en morsom quiz med spørsmål og svar. Det er en lett blanding av kategorier hvor de morsomme quiz spørsmål er gitt først mens svaret er gitt i kursiv. Noen spørsmål har også svaralternativer.


Den er pakket full med litt mer morsomme spørsmål til quiz som ofte er litt på kanten og einer seg derfor best til voksne. Se også: Morsomme unyttige fakta. Du står foran tre dører til rom som inneholder ulike farer. Bak den første døren gjemmer det seg en falluke som ender i en sjakt fylt med giftige slanger.


Morsomme konkurranser voksne

Bak den andre døren, ti ville løver som ikke har spist på et år. Ressursbanken har blitt oppdatert, og siden du leter etter er flyttet eller fjernet. Bruk søkefeltet eller kategorierene for å finne denne eller andre gode ressurser, eller send oss en e-post om det er noe spesielt du er på jakt etter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg