søndag 11. februar 2018

Organisasjoner i norge

Sider i kategorien Norske organisasjoner Under vises 2av totalt 2sider som befinner seg i denne kategorien. Godkjente organisasjoner. Listen viser organisasjoner som er godkjent av Innsamlingskontrollen. Når en organisasjon blir godkjent forplikter den seg til å følge spesifikke regnskapsregler og etiske retningslinjer for innsamling, og underlegge seg ekstern kontroll.


Hjem Organisasjoner.

Datasett Organisasjoner. Skattekort, skattemelding (selvangivelse), skatteoppgjør, skattelister, tema og fradrag som hjelper deg til å få riktig skatt. All informasjon om de ulike organisasjonene oppført på denne siden, er hentet fra organisasjonenes egne hjemmesider, og ev. Dersom en organisasjon presentert på denne hjemmesiden, ønsker å endre oppføringen, eller ikke ønsker å være oppført, bes de henvende seg per e-post. For å beskrive organisasjonsgraden over ti og for å sammenlikne Norge med andre lan brukes tall fra registre.


Arbeidstakerorganisasjonene rapporterer inn medlemstall til Statistisk sentralbyrå (SSB). I organisasjonene er det også medlemmer som ikke er yrkesaktive, som for eksempel pensjonister og studentmedlemmer. Nytt lavterskeltilbud skal avgjøre metoo-sakene.

Her finner du en liste over en rekke norske organisasjoner der ulike brukergrupper har organisert seg – bl. I Norge finnes det mange frivillige organisasjoner , som jobber for at barn og unge skal ha en meningsfylt og trygg hverdag i sitt lokalmiljø. Organisasjonen fokuserer på styrking av lokalsamfunnet og små og mellomstore bedrifter.


ESBG prioriterer hensiktsmessig regulering og promoterer proporsjonalitet i regelverkene. Bærekraft i finans, finansiell inkludering og innovasjon for utvikling er sentrale temaer for organisasjonen. Danmark en del av denne organisasjonen. Finans Norge deltar aktivt i organisasjonens arbeid. Greenpeace Norden har ca. media Norge støtter opp om det frivillig-drevne nettleksikonet og flere andre prosjekter for å spre informasjon og kunnskap.


Unicornis er et kundeeid IT-selskap som utvikler digitale løsninger for frivillige organisasjoner. Alliance Healthcare Norge AS. Apotek Gruppen AS.


Organiseringen har hovedsakelig handlet om å styrke samenes politiske rettigheter, for eksempel mot fornorskingspolitikk og statlige inngrep i naturressurser i samiske bosetningsområder. Den norske legeforening. I gammel tid var en viktig del av samenes samfunnsmessige organisering i siidaer – mindre.


Har du mottatt en faktura fra en ukjent organisasjon i posten?

I så fall er du ikke alene. I følge Innsamlingskontrollen er sommeren høysesong for innsamlingssvindel. Stiftelsen jobber med å kontrollere innsamlingsaktiviteter i Norge og har hatt en kraftig økning i antall klager fra privatpersoner den siste måneden. På denne siden finner du oversikt over statlige tilskuddsordninger for frivillige organisasjoner.


Humanitære tiltak rettet mot EØS-borgere som kommer til Norge. Antirasistisk Senter Er en ikke-statlig, partipolitisk uavhengig organisasjon som arbeider for å fremme etniske minoriteters likestilling og mulighet til aktiv deltakelse i samfunnet. Benjamins minnefond Politisk uavhengig stiftelse opprettet med gaver og innsamlede midler etter drapet på Benjamin Hermansen på Holmlia i Oslo 26.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg