mandag 26. februar 2018

Inspirasjon barnerom gutt

Skap magiske barnerom. Få masse god inspirasjon her. Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Da har vi samlet lekre bilder av forskjellige barnerom – både for jenter og gutter.


Rask levering og fri retur!

Vi har også samlet sammen noen lekre kollajer med tips til fint interiør i alt fra duse rosafarger til lyseblå, grå, beige og hvit til ditt barnerom eller babyrom. Hvilken er din favoritt? Hvitt barnerom med lyseblå detaljer. Et barnerom med morsomt interiør vil gi inspirasjon og glede. KURA Vendbar seng 1. Inspirasjon til barnerommet I barneromsgalleriet kan du se kombinasjoner av møbler, leker, oppbevaring og mye mer.


Se inspirerende bilder av barnerom og finn de rette produktene.

Det skal gjerne vokse med barnet og skape den gode rammen – år etter år. Her får du våre beste tips til fine, trygge og lune barnerom ! Bruk en helsevennlig maling. Vi er alle opptatt av å skape en trygg atmosfære for våre dyrebare små.


Når vi innreder et barnerom vil vi gjerne være fantasifulle, men også ta hensyn til funksjonalitet. Om det er jente eller gutt som skal bo der, har også betydning for valgene vi tar. Norske interiørblogger inviterte rett etter nyttår alle leserne til å sende inn sine bidrag, og nå har de kåret vinnerne. La kreativiteten få utløp i form av sjablonger og mønster som males rett på veggen.


Dette er en enkel måte å skape et unikt barnerom på. Et flott rom til en liten gutt. Kommoden er en rimelig kommode fra Ikea, (kun 1kr) som har fått nytt utseende med litt maling.


Ikke til å kjenne igjen…! Er det på tide å oppgradere barnerommet? I denne artikkelen gir vi deg tips til hvordan du enkelt kan gi barnerommet nytt liv uten at det koster alt for mye. Få inspirasjon og tips til oppussing av ungdomsrom.


Hoppekids, Bopita og mange fler.

Vår tapetkolleksjon til barn, Little Worl gir god mulighet til å mikse tapeter og farger og på den måten skape et fantasifullt rom til barn. Men jeg vet ikke om jeg skal lage et fotball rom til han. Her har jeg iallefall samlet en del inspirasjon. Kanskje det kan bringe deg en ide, du som også skal innrede et gutterom.


De trenger farger for å være kreative. Hvorfor har ikke alle legoklossene samme farge? Det finnes mange kule barnerom man kan la seg inspirere av. Barn blir glad av farger. Men er det tenåringen i huset som skal fornye rommet sitt, er det kanskje andre kriterier som gjelder.


Et tenåringsrom har ofte flere funksjoner. Om ettermiddagen er det et arbeidsrom til lekser, om kvelden er det en stue hvor vennene møtes og om natten er det et. Da familien flyttet inn i sin nye leilighet, tapte minstemann i huset, Konrad på sju år, slaget om det største rommet. Nå som soverommet på knappe fem kvadratmeter er innredet med blå fargetoner og en hyggelig seng, er Konrad likevel svært fornøyd med sitt huleaktige gutterom. La barnet ditt føle seg som et eventyr!


Opprettelsen av enestående B arnerom innredning - både praktisk og stilig - er vårt overordnede mål. Finn inspirasjon , interiør og fargeideer i vårt nyhetsbrev Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på deres vegne. Det skal jo først og fremst være et soverom, men det er minst like viktig at det er gøy å leke der inne. Det kan være så fullt av leker at man ikke ser gulvet, det kan være køyeseng med spennende hule under, det kan være knallfarget, pastellfarget, blomstrete eller svartmalt.


Velkommen til verdens nydeligste trekjøkken. Dette lekekjøkkenet fra Sebra er laget i naturfarget og malt kryssfiner, og har lyse farger og et avrundet design som gjør at det tar seg like godt ut i ethvert barnerom som i stuen! Lekekjøkkenet fra Sebra har ovn, to brytere til kokeplatene og en avtagbar håndvask.


På Tessa sitt rom gir prikker i ulike størrelser og farger liv til veggen - en morsom detalj på et barnerom ! Gjennom vinduet i taket kan de to søstrene ligge på sengen og kikke på stjernene på nattehimmelen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg