mandag 5. februar 2018

Søndagsaktiviteter

Turer og aktiviteter i Vest-Agder: Se anmeldelser og bilder av turer og aktiviteter i Vest-Agder, Norge på TripAdvisor. Det finnes mange morsomme og lærerike opplevelser og aktiviteter for barn i Oslo. Besøk for eksempel TusenFry Teknisk Museum eller Oslo Reptilpark.


Hva kan man gjøre i Oslo? Inspirasjon til Oslo-turen: tips for barn, vinter, regnvær og solskinn, tips om museer, design, historie m. Flotte søndagsaktiviteter i sentrum.

Vi tenkte å gripe et forslag fra en av våre gjester om å -igjen- holde åpent i Byparken på søndager. Søndagsaktiviteter på museet Tweet Hver søndag har vi familiesøndag på museet, kl. Rogalan om skjelettet fra Vistehola eller om verdens eldste og best bevarte isbjørnskjelett fra Finnøy, tema varierer for hver gang. Vi er stolte av og kunne presentere den største aktivitetsmenyen i hele Rogalan vi kan tilby over hele forskjellige aktiviteter. Eller hva gjør dere på søndager?


Trenger du tips til hvordan du best utnytter den siste dagen av uka? Zuna gir deg forslag til deilige søndagsaktiviteter 1. Den klassiske søndagsturen. Pilegrimsvandring til Nidarosdomen Når man snakker om Trondheim, dukker Nidarosdomen naturlig opp i tankene.

Arrangementer for barn i Oslo - Fra lørdag 1. Du er med og arrangerer samtalekvelder, temakvelder, norsktrening og leksehjelp for voksne, søndagsaktiviteter , søndagsmiddag, ferieaktiviteter og feiring av høytider, som jul og 17. Du blir med i en fast gruppe på én av disse aktivitetene, enten sammen med barna eller holder aktiviteter for foreldrene. Aktivitet for barna: Stek din egen Klappaskaill (lefse)og vi steller nesting.


Museet får besøk av Bygdkekvinnelaget som steker klappaskaill med barna i eldhuset. Formiddagen i dag var avsatt til husarbeide og vi satte i gang tvert etter frosten. Like godt å få det overstått og ferdig med.


Om vi leger godviljen til kan vi innbille oss at det er litt koselig også. Bergen er så mye mer enn Bryggen, Fisketorget, Brann og buekorps. Barnas Bergen – gode kort på hånden! Delta på aktiviteter i regi av Caritas au pair-senter.


Her legger vi ut planer for aktiviteter i tilknytning til senteret. Blant annet så holder vi jevnlig informasjonsmøter for au pairer og vertsfamilier i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Drammen og vi arrangerer sosiale aktiviteter for au pairer. Jeg har fått (sånn delvis) husmorsånden over meg! Det er kanskje en logisk bivirkning av eksamensstresset, nemlig at man unnskylder seg ved å gjøre husarbeid i stedet for å lese. Verdensparken er en parkour- og landskapspark som strekker seg over et stort grøntområde på Furuset ved Oslo.


Treningsanlegget for Parkour er enestående i Norge og inspirert av Team Jiyos parkourpark i Danmark. Surfing er en vinter sport og har topp sesong om vinteren, pga for liten pågang så kan ikke surfschool.

Dette website anvender cookies for at forbedre din oplevelse, øge websitets sikkerhed og vise dig personligt tilpassede reklamer. Klik her for at få mere at vide eller for at administrere dine indstillinger. Dersom du har spørsmål om arrangementene er det bare å ta kontakt med oss. Alle våre arrangementer er gratis.


Eksempler på arrangementer er nettversamlinger for au pairer, søndagsaktiviteter for au pairer, informasjonsmøter for au pairer og vertsfamilier, temasamlinger og lignende. Hestene bader og har det gøy. Leikelandet består av eit stort klatrestativ med rutsjebaner, tunnellar, labyrintar, og glidebane.


Rundt Oslo har du en rekke lekeland og fornøyelsesparker. Her får du en oversikt: Hopp i havet på Sagene for barn fra til 12. Innendørs sklier, trampoliner, ballbinger, hinderløyper, sykkelbane, mm. Gratis for voksne, 150kr for barn.


Restauranten ligger pent og koselig. De har bare åpningstider på søndager. Serverer hovedretter, alt basert på lokale råvarer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg