fredag 2. februar 2018

Julestjerne allergi

Vi har alt du trenger for å skape magisk julestemning hjemme - Kjøp julestjerne og mer! Bestill på nett – eller besøk din nærmeste Spar Kjøp-butikk. Ikke gå glipp av salget.


Julestjerne allergi

Vi har både moderne, tradisjonelle og tidløse juleklassikere for en hver smak. Se hele utvalget på skeidar. Gledelig julehandel! Pynt til jul med en vakker Led-stjerne!


Nå kan du bestille produkt fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg med rask og enkel frakt! Mange reagerer også på duften. Roser, alpefiol eller julekaktus er gode alternativer.


Denne uken godkjente Beslutningsforum Dupixent for behandling av astma. Dette er gode nyheter for astmatikere, men det er en annen pasientgruppe som har ventet svært lenge på det samme preparatet uten at det blir tatt en beslutning. Hun forteller at det finnes mange rapporter om luftveisproblemer, eksem og allergi i forbindelse med julestjerne.


Allergivennlige juleblomster. Få jobben til og fjerne planten evnt sette den et sted så du ikke reagerer på den. Her finder du gode råd og tips til hverdagen med astma, allergi , eksem og høfeber.


Julestjerne allergi

De mest vanlige fellene for en allergiker er juletreet, juleblomstene, julemat og godterier, levende lys og juledufter. Astma og allergiforeningen (NAAF) gir råd om hvordan man kan holde allergiske reaksjoner på armlenges avstand i denne høytiden. La oss starte med juletreet. Les også: Kostråd ved allergi.


Juletrær Det kan feste seg pollen fra bjørk eller gress til barnålene på juletrærne i pollensesongen, skriver Inneklima. Når treet tørker i stuen din, vil pollenstøvet løsne. Utenlandske juletrær er ofte sprøytet med ulike kjemikalier som kan irritere inneluften. For de aller fleste vil det derfor handle om å kvitte seg med mulige allergifremkallende planter, for å se om det hjelper. Julestjerne og svibler kan gi allergiske reaksjoner.


Men for enkelte allergikere kan både julestjerne og juleglede utløse allergiske reaksjoner. Også løkblomster som svibler, liljer og tulipaner kan utløse reaksjoner. En tommelfingerregel er å holde seg unna blomster med sterk duft. Jo det er fullt mulig og være allergisk mot julestjerne , det er nok de små blomstene inni selve planten du reagerer på. Glitrende juletrær, knallrøde julestjerner og duftende røkelse – førjulstida er i full gang.


En fælles reaktion er hududslæt , men reaktionen kan være så alvorlige, at forårsage anafylaktisk chok. Pollen pollen fra julestjernen kan være en bekymring for alle, der er allergisk over for pollen. Rennende nese, tett nese, nysing og at det klør i nesen og øynene er vanlige symptomer ved allergi mot pollen eller pelsdyr.


Julestjerne allergi

Juletre, julestjerne og stearinlys kan skape dårlig inneklima og være årsak til allergi og astmaproblemer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg