mandag 26. februar 2018

Legoland pakketilbud

Hoteller nært Legoland Billun Billund. Bekreftelsen kommer med en gang. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


Søk etter legoland pakketilbud på den nye KensaQ. De flotte feriehusene har et moderne interiør, ba kjøkken og terrasse. Det finnes også feriehus med boblebad og badstue for dem som ønsker litt ekstra luksus. Bestiller du fly og hotell til Danmark samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser til Legoland. Du anbefales å sjekke åpningstidene nærmere.


LEGOLAND -parken er åpen fra 28. Kontakt hotellet for mer informasjon. Her er masser af action, fart og sjov.


Parken byr på interaktiv underholdning for hele familien med mer enn kjørende aktiviteter, show og attraksjoner. Pris fra kun 3kr. Vi står klar med hyggelige aktiviteter, jeres helt eget LEGO tematiserede værelse og I får en hel dag i Oplevelseszonerne.


Lots of adventures and experiences for children. Besøk Lalandia i Billund og opplev årets nyheter: den lynraske vannsklien Turbo Racer og det ville klatretårnet Adventure Tower. Bestill reise med DFDS til København, og bestill opphold der du selv måtte ønske å bo.


Guests can stay overnight there in a Pirate Island Hotel, themed cottages, castles, at a campsite and even in camping barrels. Battle of the brick var ett av dem. Det er rett og slett et show med ekte hester og levende riddere. Opplev den største attraksjonen Legoland noensinne har bygget, Polar X-plorer, med et fritt fall på meter! Kupongen inngår i et pakketilbud og kan ikke kombineres med billetter som er kjøpt på forhånd (blant annet billetter kjøpt på nett) eller andre rabatter.


Kan ikke utbetales i kontanter eller endres til andre billettyper. Can walk straight into the park. Benyt dig af vores særlige pakketilbud , som er din garanti for højeste kvalitet og mindst muligt besvær. Med Ving kjøper du en praktisk pakke med fly og hotell, og når du er på plass kan du kjøpe inngangsbilletter til parken.


Der venter masser af bygge-hygge i LEGO House, hvor I får en hel dag i Oplevelseszonerne. Stemmer: Pakketilbud legoland og lalandia herdetid betong bstlunderstell london lgw airport ABS intriger p arbeidsplassen forseglet garasjeportpner fjernkontroll Stort utvalg av fantastiske tilbud p pakkereiser. Dette hotellet ligger nr flyplassen og kilometer unna Legoland , Lalandia vannland og Skulpturpark Billund For dager siden. Du burde også vurdere å booke et Legoland hotell hvis du vil tilbringe mesteparten av tiden her. På Legoland finner du nemlig alt du trenger av restauranter og butikker, i tillegg til tematiserte land på området, minilan et badeland og over ulike attraksjoner.


Bruk av privat nettlesing kan føre til at enkelte funksjoner ikke fungerer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg