mandag 12. februar 2018

Flotte guttenavn

Flotte guttenavn

Vi spurte dere hva det fineste guttenavnet er. Sist oppdatert: 23. En mor på forumet søkte navnehjelp. Hun fikk flere hundre gode tips om flotte guttenavn.


Jeg vil ha et litt ordentlig guttenavn , men er ikke så begeistret for navn som Sverre og Nils, og heller ikke veldig norrøne navn som Ravn og Loke. Vil helst at det skal være litt klassisk pent, uten å være for feminint. Ikke for hardt, ikke for mykt. Flotte guttenavn , men ikke vanlige. Vi har samlet lesernes.


Vi sliter SÅ med å finne navn til gutten i magen. Vi vil ha et enkelt, stødig, norsk eller gjerne norrønt navn, men klarer ikke å finne alternativer vi begge er enige om. Har Mats, Sivert, August og Ferdinand på lista, med kanskje Sivert øverst. Det kan godt være l. Vilje, som var navn på en gu får bare noen få gutter hvert år, men det er blitt vanligere for jenter. Hvis ja, her er en liste over flotte guttenavn inspirert av Disney-karakterer som du kanskje vil like!


For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp flotte i ordboka. Samtidig var det tradisjon for å lage etternavn av farens fornavn og bruken av guttenavn stagnerte derfor etter hvert. De to navnene gikk ganske enkelt igjen i annenhver generasjon. Et knippe navn blir brukt for å lage en rekke variasjoner.


For gutta er navnene Lucas, Alexander og Leander brukt i en rekke kombinasjoner, og Sofie, Emilie og Marie er gjengangere i jentenavnene. En av de største informasjonskilder om hunderaser. Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer. Så vi bestemte oss der og da. Om jenta skal ha et mellomnavn så blir det Quinn, for å hedre den flotte lille familien i California som ville hjelpe oss med å få barn.


Men, så var det fornavnet. Hva skulle hun hete? Matchene våre på appen Kinder hadde flest guttenavn. Jentenavnet vi kom fram til som begge likte best var. Jensenette, Bønne, Nub og Fordel.


Har plutselig så mange navn jeg så gjerne skulle brukt. Plukket ut noen av forslagene deres og laget en liste med de mest spesielle navnene. Eira er et vanlig kvinnenavn, men hvis du kaller gutten dette må man vel i alle fall si at det er et temmelig spesielt og unikt guttenavn.


Logg inn for å følge dette På denne nettsiden finner du kattenavn til katten din. Synest dere Ronny er et fint navn ? Guttenavn - norskenavn. Pris kr 1(spar kr 24). Se flere bøker fra Birger Sivertsen. Sendes innen 2‑virkedager.


Du får også en oversikt over de mest populære guttenavnene. Unike guttenavn , sjeldne guttenavn , uvanlige guttenavn og spesielle guttenavn som færre enn fire eller ingen i Norge heter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg