tirsdag 27. februar 2018

Billig ukemeny

Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Matblogger Gundas ukemeny er full av knallgode oppskrifter som metter en familie på fire til en billig penge. Det er bare én ting å si: Nam! Ukemenyer er en genial måte å sørge for sunn, hjemmelaget mat hver dag, uten å sprenge husholdningsbudsjettet. Du kommer simpelthen ikke unna planlegging hvis du vil spise billig.


Billig mat er alltid populært. Nå gav jeg meg selv følgende utfordring: Lag syv middager til fire personer for 5kroner. Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din!


Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. Nå har vi satt opp en ukemeny med sunne middagstips for deg.


Når ukens middager er planlagtnbsp;sparer du ikke bare tid og penger, men trolig kalorier også. Ny ukemeny med varierte middagstips hver uke. Du får inspirasjon, enten du vil ha en middag som er rask, sunn, barnevennlig eller tradisjonsmat.


Når jeg ser på den synes jeg ikke lenger synd på de fattige. Jeg har laget en hel ukemeny med billig mat. På mandag braker det løs med spaghetti carbonara. Med en pakke pasta, noen egg, litt hvitløk og en pakke bacon metter du mange munner med minimale midler. Tirsdag er det duket for en av mine all-time favoritter, nemlig løksuppe.


Du kan når som helst melde deg av e-postlisten. Her på bloggen finnes oppskrifter i ulike prisklasser, selv om alle kan gå under begrepet billig middag. For deg som kunne tenke deg en virkelig rimelig uke, tenkte jeg å gi et forslag til en ukemeny du kan prøve. Denne menyen kommer på 4kroner for hele uken.


I hvert fall om du går i en billig butikk og velger rimeligste versjon av. Studentlivet er herlig, men kan fort bli dyrt. Heldigvis er det mye man kan trylle fram på et lite kjøkken. Og ja, det er mulig å lage en sunn ukemeny på budsjett. Kroppen trenger påfyll av viktige vitaminer og mineraler hver dag, og det gir vi kroppen ved å spise variert og sunt.


Billig ukemeny

Skal du spise billig lønner det seg å planlegge ukesmiddagene og handle inn til flere av gangen. Enkelte ingredienser kan brukes på mange forskjellige måter, så du trenger ikke bli lei selv om du bruker de i mange ulike retter. Start uken med å handle inn all maten du planlegger å bruke til middag i løpet av uken.


Og som en aldri så liten bonus har jeg forsøkt å velge ut varierte retter som kan falle i smak hos dere voksne òg! Ukemeny : Sju enkle pizza-varianter En ukemeny med bare pizza er et studentkosthold verdig. Disse er i tillegg høvelig sunne og tar under en halvtime å lage.


Mye billig og god mat som kan lages. Wok med strimlet svin, hjemmelagde kjøttkaker og kjøttboller (med potet eller pasta, grønnsaker eller tomatsaus), seilfilet er billig og kan brukes til masse (stekt med løk, bakt i ovnen med grønnsaker og kokosmelk f.eks). Både omelett og wok er fine måter å bruke opp restene på. Spis mer grønnsaker og mindre kjøtt. Dette er et godt eksempel på at god middag kan være både kjapp, enkel og billig å lage!


Du trenger ikke å bruke ferske krydderurter i, som jeg gjør her, og du kan kjøpe olivener ut fra lommeboken! Hjemmelaget tomatsuppe med grønnsaker og pasta. Bestandig en vinner med tomatsuppe, og den hjemmelagde er SÅ mye bedre enn posevarianten. Bak bloggen Fru Timian står tobarnsmor og matentusiast Marit Røttingsnes Westlie som begeistret formidler ukomplisert, ujålete og god mat.


Billig ukemeny

Etter hektiske år som markedsfører i hovedstaden flyttet hun til Østfold og gjorde engasjementet for god og enkel mat til en livsstil. Det trenger ikke være dyrt for at mat skal smake bra. Ukemeny med rimelige retter inneholder gode middager som ikke koster all verden.


I denne ukemenyen finner du god og ujålete mat til en billig penge. Det må bli min italienske linsesuppe. Den er veldig billig , veldig sunn og smaker fantastisk godt.


Får du noen rester, kan du fint fryse disse ne sier hun. Skal man prøve å spise billig er det de gode rettene uten råvarer som kjøtt og fisk man må lage. Da er det lurt å kompensere med pålegget man velger på skiva, og satse på proteinrike varianter som makrell, egg, skinke eller f. Og frukt og grønt som mellommåltider. Strimlet svinekjøtt, det er generelt billig de fleste steder.


Egg, kjøp de store pakkene fra billigmerkene. Men har man lite penger, sparer du en del på det. Ikke dyrevennlig, I know. Stor Norwegia hvitost, sjekk alltid for tilbud her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg