tirsdag 13. februar 2018

Barnevennlig middagstips

Barnevennlig middagstips

Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Vanlige hverdager er det vi har flest av, og ett av de store, hverdagslige spørsmålene er hva man skal finne på til middag. En halvtimes tid er det de fleste har satt av til å tilberede et næringsrikt og samlende måltid for familien.


Her finner du de mest barnevennlige oppskriftene og middagstipsene. Et middagstips til travle hverdager er hjemmelaget tomatsuppe med pasta. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.


Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Bak bloggen Fru Timian står tobarnsmor og matentusiast Marit Røttingsnes Westlie som begeistret formidler ukomplisert, ujålete og god mat. Etter hektiske år som markedsfører i hovedstaden flyttet hun til Østfold og gjorde engasjementet for god og enkel mat til en livsstil.


Barnevennlig middagstips

Hva har du lyst på til middag i dag? Vi har samlet våre beste middagstips - alt fra pannekaker og supper, fra kjøtt til vegetar, fisk og barnevennlig middag, håper det smaker. Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage. Her gir vi deg våre tips og oppskrifter på sunne og raske middager.


Dette er matbloggeres ultimate hverdagsmiddager som de aldri blir lei, og ofte griper til når de føler seg litt uinspirerte. Alle har en middag som de spiser ofte, og nesten aldri blir lei av. En hverdagsmiddag som er rask å lage, og hele familien er glad i. Barnevennlig familiemiddag. Du trenger ikke følge oppskriftene slavisk. Bytt ut noen ingredienser med det du vet barna liker.


Noen elsker kylling og laks til middag, andre elsker pasta med kjøttboller. Det finnes en million forskjellige smaker. Du må finne ut av hva ungene liker, sier Sjuve, som har to gutter på åtte og tre år. Både tirsdag og torsdag er fiskedager, mens onsdag er det som regel kylling eller kjøtt.


Fredag er kosedag, lørdag har ungene lørdagsgrøt mens vi har noe annet (og ikke nødvendigvis barnevennlig ) etter leggetid og søndag er det som regel en klassisk søndagsmiddag på menyen. La barna være med på planleggingen når menyen skal bestemmes. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam. Middagstips uke til storfamilien! Hint: barnevennlig ! I dag får dere en av mine favorittmiddager, nemlig wok!


Barnevennlig middagstips

Da får vi virkelig i oss haugevis med grønt, en ren proteinkilde, knasende sprø nøtter, og jeg elsker dessuten å hive oppi frukt – enten banan, eple eller mango. Perfekt for både store og små i en ellers så hektisk hverdag. Sammen med tzatziki ble dette kjempe godt! Etter en lang romjul med julemat og timevis av slit på kjøkkenet, går matbloggerne for enkle festmåltider på nyttårsaften.


Nyttårsaften er det siste av en lang rekke av festmåltider i julen. Innleggsnavigasjon ← Her kommer svaret på hvorfor det var egg utover hele gulvet i morges! Jo flere kokker, jo mere søl? Ved å legge havregrynene i bløt tar grøten kortere tid å lage og den blir rikere på smak. Prøv denne lekre oppskriften, med aromatiske krydder, saftig pære og knasende hasselnøtt-granola.


Barnevennlig middagstips

Så kom du sannelig svinsende med paraplyen svingende og skjerfet på slep. Lyst å lage en supergo frisk og barnevennlig gulrotsuppe med kokosmelk. Da må du prøve denne oppskriften.


Den passer perfekt nå som gulrøttene er så gode. Erstatt kjøttdeigen i TORO amerikansk gryte med en boks kidneybønner, en boks kikerter og en middels stor (ca. 200g) persillerot.


Kutt persilleroten i skiver og ha denne, bønnene, kikertene og posens innhold i en kasserolle. Enkel barnevennlig wrap Sikre barna mer grønt gjennom kjempegode wraps Wraps kan du både lage selv og kjøpe ferdig påsmurt, men velg da wraps uten konserveringsmidler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg