torsdag 22. februar 2018

Fysioterapeut

Finn fysioterapeut hvis du ser nå. En fysioterapeut behandler og forebygger skader og sykdommer som gir smerte eller nedsatt funksjon i muskel- og skjelettsystemet. Som fysioterapeut gir du behandling som er basert på en grundig undersøkelse og vurdering av pasientens problem og hva pasienten selv ønsker hjelp til.


Fysioterapi er et praktisk og tradisjonsrikt fag som er i stadig utvikling og setter krav til akademisk kompetanse, kritisk tenkning og nyskaping. Studiet består av både teori og praksis.

Fysioterapeuter jobber med kropp og bevegelse for å fremme god helse. Leter du etter en fysioterapeut i nærheten av der du bor eller jobber? Eller trenger du en spesialist? Kanskje husker du navnet på en fysioterapeut , men vet ikke hvor vedkommende jobber nå?


De behandler og forebygger skader og sykdommer som gir smerter eller nedsatt funksjon i muskel- og skjelettsystemet. Da Lennart Stendahl-Riseth ble født for ti år siden, ante ikke foreldrene at han kom til å bli en ivrig spiller på Melhus fotball. Det var ingen selvfølge.


Klinikken vår ligger i nye, flotte lokaler på Madla, nærmere bestemt i Madlagården, rett ved Amfi Madla.

Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Når du går til fysioterapeut , får du dekket deler av utgiftene dine til behandlingen.


Som hovedregel må du betale en egenandel som teller med i opptjeningen til frikort for egenandelstak 2. Har du sammensatte problemer som medfører redusert funksjon på grunn av nylig oppstått skade, kronisk lidelse eller andre årsaker, kan du få råd og hjelp av en fysioterapeut. Hvilke typer fysioterapi finnes? Allmenn fysioterapi Behandler de fleste plager i muskel- og skjelettapparatet.


Balansefysioterapi Fysioterapi spisset mot plager som svimmelhet, ustøhet og andre tilstander som stammer fra balanseorganet som krystallsyke eller Menieres sykdom. Behandling og forebygging: Fysioterapibehandlingen er basert på funn fra undersøkelsen. En faglig oppdatert fysioterapeut bruker flere ulike tilnærminger i en behandlingssituasjon og behandlingen er tilpasset pasientens unike behov. Denne behandlingen brukes særlig ved muskel- og leddlidelser, i den postoperative fasen etter kirurgiske inngrep, i rehabiliteringen etter akutte og kroniske skader samt som ledd i mer generell opptrening og i forebyggende arbeid.


Vi er underlagt helsepersonelloven, som blant annet innebærer at vi skal utøve faglig forsvarlig fysioterapi og holde oss faglig oppdatert. Regelverk for fysioterapeut Når du har inngått avtale om direkte oppgjør med Helfo, kan du kreve takster etter forskrift om stønad til dekning av utgifter for undersøkelse og behandling hos fysioterapeut. Fastlønstilskot for fysioterapiteneste Kommunane har ansvar for å tilby fysioterapitenester til sine innbyggarar.


Har du behandlings- eller helseforsikring via din bedrift eller privat, kan du få utført behandlingen hos oss. NEMUS Skøyen er en tverrfaglig klinikk med kiropraktorer i Oslo. I tillegg har vi fysioterapeut er og muskel- og massasjeterapeut.

De som ikke har vært til behandling hos en fysioterapeut , forstår kanskje ikke hva det er og hva slags behandling det er snakk om. Kort sagt, er kropp, funksjon og bevegelse hovedfokuset innen fysioterapi. Som de fleste andre innen helsefag, har fysioterapeuter fokus på se på alle faktorer – både fysiske og psykiske utfordringer. Pasientene kan selv ta kontakt med kommunens fysioterapitjeneste. Nimi har Norges fremste avdeling for fysioterapi innen ledd-, muskel- og skjelettskader.


Våre håndplukkede og profesjonelle fysioterapeut er er blant de aller beste i landet innen sine fagområder. Bestill time i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg