fredag 16. februar 2018

Usa reisetips

Usa reisetips

Puerto Rico har ønsket å bli den 51. Reiseberichte, Rundreise und Urlaub in den USA. Først kommer noen reisetips om hvordan det er å reise rundt på vestkysten med bobil. Bobilturen gikk fra Vancouver og Seattle til San Francisco. Landet er ungt og ble bygd opp sammen med bilen.


Usa reisetips

USA som turistdestinasjon. Derfor er det brede og meget gode veier med god skilting til absolutt alt. Litt kaotisk med 14-felts motorveier for oss nordmenn, men man blir vant med det også. Vi jobber både med privatpersoner, grupper og firmaer.


Ta kontakt for en hyggelig reiseprat! Eller leter du bare etter reiseinspirasjon- og informasjon? Finn det du leter etter her!


Det er ingen krav til at du har med et utskrevet godkjennelse av ESTA, men vi pleier personlig å ha det med for sikkerhets skyld. Vi har aldri blitt spurt om å dokumentere ESTA ved ankomst USA. Reisetips Orlando – Magic Kingdom.


Orlando kan vi trygt kalle for verdens største lekeplass for barn og voksne. Nesten like stort som hele Europa, og det gir utallige muligheter for en opplevelsesrik ferie til USA. På en langhelg får en med seg mye av byen og siden det er relativt korte avstander mellom de ulike attraksjonene kan en gå endel. Bestill forsikring samtidig som du booker bilen hjemme, da får du en forsikring som kan sammenligned med en vanlig norsk bilforsikring og du slipper å tenke på å sette deg inn i det kompliserte forsikringsbetingelsene i USA.


Vi gir dere både kjente og mindre kjente reisemål, som er bra å reise til på sommerhalvåret. Dag 2: San Francisco. Vi starter turen med en rundtur i verdens mest fotograferte by, med sin fascinerende blanding av livslyst og historie. Union Square, Golden Gate Bridge og Chinatown er noen av byens landemerker, før vi avslutter ved Fisherman’s Wharf, med sin lystbåthavn og mange populære restauranter, der havets delikatesser tilbys i alle varianter.


Les mine reisetips for Miami og anbefalinger på gode hoteller til best mulig pris. Beste tiden på året å dra er i mine øyne perioden fra høstferien til påskeferien, Sommeren kan være veldig varm og fuktig men det er fortsatt mulig å nyte en god ferie for det. Florida er November og tiden før jul en perfekt periode. Tampa – hørt navnet? Muligens, men denne store byen på Floridas vestkyst er en lite omtalt by i Florida.


Usa reisetips

Derimot er nærmeste storby Orlando mye omtalt, og for strandelskere på ferie til Floridas vestkyst er den moderne flyplassen innfallsport til strandperler som Clearwater Beach og St. Har du kommet til New York, er det vanskelig å ikke bli dratt inn i den positive storbypulsen som finnes her under alle døgnets timer. Elven er omtrent kilometer og lang og rundt halvveis er det plutselig en betydelig høydeforskjell, noe som resulterer i et gigantisk fossefall, kjent under navnet Niagara Falls. Reis til en pulserende by og opplev stemningen fra en fortauskafe, besøk kjente muséer og skap nye minner.


Vi tilbyr byer over hele verden – store som små. Usikker på hvor du skal reise?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg