torsdag 8. februar 2018

Klumpete hvit utflod

Ofte medfører dette også at du kjenner svie og kløe i underlivet. Noen ganger endrer utfloden seg uten at det klør, andre ganger ser utfloden normal ut, men du plages av svie og kløe. Soppinfeksjon i underlivet kalles også candida, og er svært vanlig plage hos kvinner.


Nesten alle kvinner får soppinfeksjon i løpet av livet. Utfloden er hvit , klumpete , det kan være hovent, klø og svi i underlivet. Utflod og skjedebetennelse (skjedekatarr) Hva er utflod - og hva er normalt? Utflod er oftest gulfarget eller melkehvit, og forekommer i alle aldre.


Rundt prosent av alle fruktbare kvinner synes utflod er plagsom og bruker daglig truseinnlegg eller bind. Det er vanskelig å angi hva som er normalt i forhold til når man har for mye utflod. Klør bittelitt sånn akkurat ved skjedeinngangen. Masse masse hvite klumper og hvitt luktfri utflod :S Har hatt sopp før, men kan ikke huske at det var så klumpete ? Har akkurat hatt mensen, bruker tamponger og jeg er veldig veldig sensitiv når. SVAR: Hei Det er helt normalt med hvit klumpete utflod så lenge det ikke lukter eller er smertefullt.


Vennlig hilsen helsesøster, ung. Ved soppinfeksjon er utfloden tykk og hvit , men den har i tillegg karakteristiske cottage cheese- liknende klumper. Samtidig kløe, brennende følelse og samleiesmerter er vanlige. Skjeden og skjedeåpningen kan være rød og hoven. Bakteriell vaginose gi gråhvit utflod med fiskelukt, men ellers ingen andre plager.


Det vil si at jeg har ikke masse utflod i trusa. Men om man tar en finger i skjeden så kommer det masse hvit , tykk utflod på fingeren. Ved en akutt VVC er kløe det dominerende symptomet. Rundt halvparten har typisk hvit , klumpete utflod (cottage cheese). Jeg kan spyle skjeden, og.


Hovedsymptomet er da svie i skjeden og samleiesmerter. Ved undersøkelse finner man at slimhinnen i skjeden er erytematøs. Endret farge og konsistens på utfloden kan tyde på at noe er galt. Da vil man gjerne kjenne at det klør i tillegg.


Dersom utfloden blir klumpete , kan dette være et tegn på sopp vaginitt. Veldig tyntflytende, nesten vannaktig, utflod er heller ikke bra, da dette kan tyde på at du har skjedekatarr, sier Evelyn Simmones. Og når man så er gravi så vil den variere i mengde og konsistens gjennom hele graviditeten. Alt fra tynn og fargeløs til tykk og gul er helt normalt.


Noen merker også eggløsningen sin på utflodens seigere konsistens. Den hyppigste tilstanden som kan gi sjenerende symptomer er gardnerella infeksjon, som gir en illeluktende, rikelig utflod. Utflod stammer nesten alltid fra skjedens sekret.


I tillegg til det klumpete , kulturmelkslignende sekret kommer det nesten alltid svie og kløe både fra skjeden og utvendig. Intet av dette stemmer med det du beskriver, så jeg synes ikke at det er noe å bry seg om. Svie ved samleie, sterke menssmerter eller hvit klumpete utflod ? Dette må du vite om ulike sykdommer og ubehag i underlivet ditt.


Hvit utflod og mensmurring. Den er helt luktfri,men kommer masse i trusa og ofte under sex. Forrige uke hadde jeg avsluttet en penicillin kur og etter dette fikk jeg kløe nedentil, svie og skikkelig klumpete hvit utflod.


Tok tablett og krem mot sopp istad. De siste dagene var utfloden min blitt brun. Når jeg har hatt sex med kjæresten har han masse hvite klumper under forhuden og det lukter vondt, og er ikke spesielt delikat for noen av oss.


Tampong skal bare brukes under mensen. Dette er fordi tampongens absorberende egenskaper er beregnet på menstruasjon. Ved bruk mot utflod kan den tørke ut slimhinnene. Den skal ikke være hvit og klumpete. Det er mange som opplever at utfloden er tykk og litt klumpete , eller cottage cheese-lignende som noen beskriver den som.


Noen har mye utflod , andre lite, noen tykkere, andre tynn. Er tykk hvit utflod Normal? Hvis du oppdager tykk hvit utflod i begynnelsen eller slutten av syklusen din, og du har ingen andre symptomer som kløe eller stygg lukt, trenger du ikke å bekymre deg for noe.


Du må kanskje se helsepersonell hvis du har utflod med kløe fordi det kan tyde på en soppinfeksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg