tirsdag 20. februar 2018

Idena oppskrifter

Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Garnutvalg fra idena : Cotton Lux er et 1 egyptisk merc. Strikk med Idena Nr.

La våre oppskrifter inspirere deg! Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter. Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig kompetanse. Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe?


Da finner du oppskriftene her! Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer. Mange flotte oppskrifter :-) men jeg må bare innse at jeg ikke orker å strikke etter oppskrift :-) det blir mest egenkomponert når je.

Liste på alt idena strikkehefte Fra Gadyet. Gjestal er stolte av å være en av Norges viktigste varemerker innen garn, design og trikotasje. Vår egenart er basert på seriøsitet, kvalitet og tillit i alle ledd. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift.


Nå har hun laget en hel bok full av tykke, gode gensere med villmarks-look. Din nettleser er utdatert! Linka Karoline Neumann har hatt megasuksess med sin oppskrift Villmarksgenseren. For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren.


Alt garn er på tilbud f. Vi har også oppskrifter til interiør og tilbehør. Folder med hekleoppskrifter fra Idena. Her er en oversikt på alle hefter som utgis av Sandnes Garn og samarbeiddesignere. Har lagt ut noen få bilder av modeller.


Desverre var det litt dårlig lys da jeg fotograferte så bildene ble ikke bra. Se bilder til høyre.

Her finner du noen oppskrifter som du kan laste ned og skrive ut selv. Plagget må vaskes separat. Garnet kjennes glatt og lett å strikke med. Oppskrift på strømper på innsiden av banderolen.


Ull til denne kvaliteten kommer fra Norge. Nylon fra Tyskland. Siste oppskrifter View all. Lill’s Kyllingbaguette. Fabrikat: 3-Tr strikkegarn: 1 Ren Ny Ull: 108: 50: 5: Rauma: 4ply cotton: 1 Bomull: 170: 50: 3: m. Vi har dessverre sett oss nødt til å trekke denne oppskriften tilbake fra våre butikker og sider, pga reaksjoner på at den til forveksling kan være lik en logo som brukes av en annen aktør i det norske markedet.


Nille ønsker ikke å bidra til noen konflikt med denne aktøren, og har trukket tilbake oppskriften. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din.


Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Som du ser så kan du laste ned oppskrifter til både barn, dame, herre og interiør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg