fredag 1. september 2017

Wii spill barn

PlayStation Classic er spillkonsollen for den nostalgiske PlayStation entusiasten. Finn best pris på hvitevarer. Se de beste tilbudene! Alle Wii - spill kan brukes på Wii U-konsollen. Wii - spill til barn Stikkas barneutstyrshjørne.


Mine to elskar lego-spela, og vi har alt.

Nintendo Wii ble kåret til den beste spillkonsollen for familier ved consumerresearch. Far elskar det også Her er spelinga lagt til kun i helger, men da blir gjerne heile fredagskvelden satt av, og dei kosar seg veldig. Wii Party Brettspill er nok noe mange forbinder med påsketuren på hytta, der man samles rundt et bord og drikker kakao, men det er ingenting i veien for å ha det akkurat like gøy foran fjernsynet. Dette mener jentene som testet Wii Fit: - Veldig morsomt fordi du kan gjøre så mange forkjellige øvelser. Et morsomt spill som du ikke blir så fort lei av.


Det er ganske mange vanskelige øvelser, men det som er bra er at man kan trene seg opp. Se mer om hva barna mener om Wii Fit i denne videoen. Eksklusive Collectors Edition og bonuser når du forhåndsbestiller.


En undersøkelse foretatt av medietilsynet konkluderer med at prosent av norske barn har spilt spill med aldersgrense høyere enn det som er anbefalt for dem.

Ansatte i spillbutikker forteller om foreldre som trosser anbefalingene gitt fra den som står bak disken. Vi har blant annet jentespill, slik som påkledningsspill, dyrespill, sminkespill og eventyrspill. Her finner du de morsomste spillene for hele familien! For guttene har vi kjempekule racerspill, actionspill og idrettsspill. Dessuten har vi puslespill, slik som Bubble Shooter, Mahjong og Sudoko.


Se alle tilbud og kjøp nå! Hos Elkjøp kan du bestille på nett og hente dine produkter i nærmeste butikk! Trenger du headset til gaming? Lave priser og rask levering. When a great deal means a great deal!


Syns det er vanskelig å finne god informasjon om hvilke spill som er gode for barn. Syns mange av disse spilla som inneholder små mini- spill er noe man fort blir lei av. Liker forøvrig Super Mario Bros til ds veld. Coolshop har alt innen Wii - spill , kontrollere, konsoller og mye mer til en god pris. De billigste Wii -spillene på nettet.


Om du kobler konsollen til Tven kan alle være med å spille , voksne som barn. Dette er den perfekte måten å spille sammen med familie og venner. Om du ikke har tilgang til en TV kan du bruke skjermen på konsollen.

Snapchat og hva foreldrene ikke vet Her har vi samlet informasjon om Snapchat som er en populær app blant barn og voksne. Det er ikke sikkert foreldre vet hva barna bruker appen til. Bør barn unngå apper fra autoritære land?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg