torsdag 28. september 2017

Sprinkelbeskytter tykk

Myk og tykk sprinkelbeskytter laget av bomull og polyester, stabil nok til at den ikke løsner av armer og bein som veiver. Fyllet lar også luft sirkulere, som gir et komfortabelt sovemiljø. Med en myk sengekant på innsiden av sprinkelsengen, slipper barnet ditt å slå seg mot sprinklene eller bli sittende fast mellom dem.


Sprinkelbeskytteren er enkel å feste og fjerne takket være borrelåsen, og like enkel å vaske. En lekker sengekant som passer sprinkelsenger i standardmål 120x60cm. Denne sengekanten er 5cm tykk , og har et herlig moderne design. Dermed vil babyen din alltid puste fritt.


Breathable Baby netting sprinkelbeskytter sider. En tryggere sengekant i stoff som puster. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Etter å ha lest artikkelen på nett om en baby som nesten ble kvalt av sprinkelbeskyttelses-knytetrådene, bestemte jeg meg raskt for å bytte den vi har med en slik tykk en som står selv uten tråder på.


Sprinkelsengbeskyttere selges i de aller fleste babybutikker, både i Norge og resten av verden. Nå advarer American Academy of Pediatric, som består av 64. Når din baby skal fra sin trygge bærebagg og ned i en stor babyseng, kan det være en omveltning. Derfor kan en sengekant være med på å skape en hyggelig og trygg avskjerming til resten av verden.


De har samtidig en støtabsorberende virkning. Sengekantene er laget av tykk skumgummi som gjør at de selv kan stå. IKEA sin er altfor tynn synes jeg. Kjøpte sebra sin og den er høy og tykk ! En beskytter fra starten av er ikke nødvendig mener jeg, da babynest holder. Lillelam pledd basic tykk – hvit 69-Kjøp.


Ferm Living Little Gradi blanket 67-Kjøp. Konges Sløjd baby quilt muslin – nimbus cloud 85-Kjøp. Vi var så heldig å arve sprinkelseng komplett med madrass og sprinkelbeskytter , og den fikk jeg lyst å gjøre litt om på :-) Selve senga var i ubehandlet tre, så den fikk et strøk grunning og to strøk gråblå maling (hu hei det var mange sprinkler og vinkler!). Selger en pakke bestående av seng, madrass, sprinkelbeskytter , pute og dyne. Evt sengetøy om ønskelig.


Alt er i meget god stand. Oppi sengen har vi kun sprinkelbeskytter av ekstra ting. Vi har også sengehimmel. Janta vår likte ikke å ligge i den, og det skjønte jeg veldig godt etter at jeg en dag bøyde meg ned for å gi hun en suss etter at hun hadde sovet. Lett å vaske, maskinvask 40°C.


Har dere brukt sengekant ? Vt man skal være forsiktig med alt mulig i senga til de små, men senga virker så romslig og med harde vegger. Men mange bruker såkalte myke sengebeskyttere, eller sengekanter , rundt nedre del av sprinkelsengen for at den lille ikke skal stange hodet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg