fredag 1. september 2017

Mariusdress baby oppskrift rundfelling

TYNN MERINOULL inneholder 1 merinoull. Deilig og myk merinoull som er superwash-behandlet slik at det spesielt godt egnet til baby - og barneplagg. Til kilen felte jeg vel ganger, totalt masker før jeg felte og la opp igjen til klippe kanten midt foran.


Lykkeliten i ramme på veggen! Norgesglass - nasjonal skatten som fikk sin reness. Mariusdress og lue. Nyttår på kjøkkenet! Oppskrift på min løskrage i Familien nr.


Gjestal er stolte av å være en av Norges viktigste varemerker innen garn, design og trikotasje. Vår egenart er basert på seriøsitet, kvalitet og tillit i alle ledd. Leter etter oppskrift på heldress med rundfelling.


Nå skal det plukkes opp masker til belegg som skal syes over klippekanten på innsiden av knappestolpene. Og det fins det ikkje oppskrift på. Så då blei det å mikse oppskrifta på dress med oppskrifta på genser med rundfelling. Høsten i år har vært kaotisk og travel, det har ført til at jeg har begynt på mange prosjekter uten å ferdigstille dem, så langt. Noe jeg derimot har blitt ferdig med er mariusgenseren med rundfelling jeg begynte på for ikke så lang tid tilbake.


Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Har du oppskrift på strikket mariusdress til baby ? Strikkeglede til folket! Alle mål gjelder ferdige plagg, kroppsmål og bevegelsesvidde. Garnpakkens innhold tar utgangspunkt i beregningene gjort i oppskriften.


Sjekk din egen strikkefasthet, og ta hensyn til dette når du bestiller størrelse på garnpakken slik at du sikrer at du har nok garn. De karakteristiske mønstrene fra Nordlandskofta er lett gjenkjennelig i denne flotte redesignen med rundfelling. Så det er ingen overraskelse at barna mine har flere (les mange!).


Jeg elsker ulldresser! Med rundfelling og Altså Nix Montering. Vi legger vår stolthet i at våre oppskrifter skal være feilfrie og enkle å forstå.


Dersom vi får beskjed om at det kan være en feil i en oppskrift , vil vi gå igjennom oppskriften på nytt og rette eventuelle feil. Dette vil normalt ta 7-dager. Dersom det ikke blir gjort rettelser på oppskriften , betyr det at vi ikke kan finne noen feil. For at våre klær skal passe deg perfekt er det viktig at du sammenligner med våre måltabeller.


Skal sjekke ut den siden. Du må gjerne dele linken til dette innlegget på bloggen din. Husk å oppgi kilde.


Kopiering av oppskrifter i sin helhet for bruk på kommersielle nettsteder og blogger er ulovlig. Rundfelling gjøre seg godt når man strikker mønster. Da unngår man nemlig brudd i mønsteret. La deg inspirere av våre nye oppskrifter , tips og ideer.


Fellingene er på samme sted bak. Hvor ofte man feller, er forskjellig fra oppskrift til oppskrift , men det er vanlig med 2. Det avhenger av maskeantall og hvor høyt bærestykket skal være. Arbeidet strikkes ovenfra og ned med rundfelling og nordisk mønster på.


Følg lenken nedenfor for å gå til oppskriften.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg