fredag 15. september 2017

Hvilken vogn er best

Se barnevognene som er best i test! Finn best pris på hvitevarer. Se de beste tilbudene! Spør også bekjente og se hvilken barnevogn de med lignende livsstil som dere har valgt, og sammenlign disse vognene med deres egne krav og ønsker. Sjekk hvilken babycall du bør kjøpe.


Vi har samlet forbrukertester av babycaller fra norske og utenlandske anmeldere, og det er store variasjoner i resultatlisten.

En kjøpeguide hjelper deg på vei til å finne babycallen som passer aller best for deg og din familie. Vogn er mote Vogner er rett og slett mote, mener Tunheim. Vi opplever stadig oftere at folk kommer inn for å kjøpe både vogn nummer to og tre til samme baby. Velg en vogn med tilbehør som er lett å ta av og på, vaske og holde rent. Skal barnet sove mye ute, er det lurt å kjøpe en vogn som ikke har liggedelen for lavt nede mot bakken, der det er kaldt.


Bagen bør dessuten være romslig, slik at det er god plass til pose eller dyne. Vanntett kalesje er helt nødvendig. I testen av duovogner har vi inkludert alle barnevognmodeller som er ment til å brukes helt fra fødselen av - først med separat liggedel alternativt med hardlift eller myklift i sittedelen, og deretter med sittedel.


Ettersom hver familie har forskjellige hverdager, finnes det ikke én vogn som passer best for alle.

Dette innlegget skal gjøre det lettere for deg å finne ut av hva DU ønsker i en vogn. Hvordan vet du hvilken barnevogn som er. Hvilken høystol er best i. Egentlig er det en oppdatering av den tidligere Brio Smile (som også var testvinner), og Britax’ oppkjøp av Brio har virkelig hjulpet på kvaliteten. Vil ha ei vogn som ikke er altfor dyr, med babybag som er lett å bære, helst ei vogn som ikke er veldig tung, men som tåler utfordrende føreforhold.


Har god erfaring med Simo kombi, og den er vel billigst av disse? Vi har testet de tre mest solgte reisevognene i Norge. En reisevogn som er lett å slå sammen og bære med seg er praktisk i ferien og ikke minst til turer der du ikke orker å ta med stor vogn. Den beskrives som en god allround vogn som er stabil og robust. I denne samletesten er det tatt med tester av flere typer barnevogner, blant annet joggevogner og byvogner.


Slik kan du lettest se hvilke vogner som er de beste på markedet i flere kategorier. Jeg kikker på vogner nå, og det er jo så utrolig mange å velge i at jeg aner ikke hvor vi skal begynne. Det syntes jeg er altfor dyrt! Noen campingvogner er bedre egnet enn andre for helårscamping.


Og velger du en vogn som er konstruert for en norsk vinter, med et godt varmesystem, da kan du leve godt og varmt, selv på de aller kaldeste vinterdagene. Uansett hvilken type vogn du velger, er holdbarhet og stabilitet viktige faktorer å ta hensyn til. Mange barnevogner er produsert i land med et helt annet klima enn det vi har.


Våre vintertemperaturer og snøforhold kan fort passe dårlig sammen med disse. Begynn med å tenke gjennom hvilke hverdagssituasjoner dere og vognen vil befinne dere i.

Vognen og barnet vil være med på det meste, og bør derfor være tilpasset deres livsstil. Det handler både om hva som er praktisk i bruk, det beste for barnet og hva slags design dere liker. Emma ljunga sin (aner ikke hvilken modell, mens det fins vel ikke så mange av dem? ) syns jeg var en skikkelig pen vogn.


Klassisk og rett og slett nydelig å se på. Gode hjul og muligheter. Er på utkikk etter barnevogn og har falt for utseendet på Emmaljunga vognene.


Vil ha en lett vogn som er enkel å svinge og styre. Men er de gode å trille? Og en jeg kan bruke fra baby kommer til det ikke er vogn mer! Gjerne andre merker også. Og er det best med hjul med eller uten lu.


Simo kombi er ikke blant de beste på vinterføre, den er for tung og jeg har opplevd den som ustabil. Styr unna tung vogn , de er tunge å kjøre da det allerede er tungt nok fra før å trille i snø. Jeg klarer ikke bestemme meg for hvilken vogn som er best , synes alle er fine noen finere enn andre selvfølgelig. Står da mellom forskjellige.


Synes buffalo til bugaboo er knall fin, eneste jeg tenker er om den er litt lav, i baggen. Vi bor i oslo, men flytter nok litt utenfor eller til Lier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg