torsdag 14. september 2017

Gravid uke 40 stikking i underlivet

Gravid uke 40 stikking i underlivet

Akkurat da det var uke igjen til termin, bestemte du deg for at tiden var inne for. Kjenner det i hele underlivet , bakover til rumpa og i korsryggen, med kynnere. Sånn hadde jeg det de siste to ukene av svangerskapet. Gravid uke Uke : Dette skjer under fødselen.


Alt du lurer på om underlivet etter fødsel. Slik håndterer du alt fra smerter i sting til luft i skjeden. Smerter i underlivet når du er gravid kan naturlig nok skape bekymring. De fleste tilfeller er ufarlig, men stikkende smerter, noe som føles som knivstikk i underlivet , kan selvfølgelig være skremmende og ubehagelig. Nederst på siden finner du video om hvordan det er å være gravid i denne uken, samt oversikt over de andre artiklene i serien Gravid - uke for uke.


Alt er ferdig laget Alle vitale organer er ferdige, og babyen vil ikke vokse like fort i lengde fremover. Hei :) Jeg er i uke idag. Dette er mitt første barn å lurer derfor på en del. Fødsel nærmer deg og jeg gleder meg og er spent! Har siden uke hatt veldig tynn utflo vonde kynnere og stikkinger.


Jeg er nå i uke og har ekstreme stikninger i magen som går ned i underlivet. Har hatt dette i noen dager, og må stoppe opp med alt jeg gjør når disse kommer. Hvis jeg ligger kan jeg ikke strekke ut bena eller røre på meg siden det er så vondt.


Kan ikke huske at jeg hadde det med forrige mann. Det er akkurat som om noen stikker meg med en kniv i underlivet. Helt nederst i urinrøret eller tissen.


Sånn at jeg må stoppe opp når jeg går. Men kommer like ofte når jeg sitter. Litt oftere kommer det når babyen er turbo. Pakk bagen så den står klar når fødselen starter. Uke 29: Det begynner å bli trangt om plassen, og du merker press mot tarmene.


Sure oppstøt er også vanlig. Babyen er helt klar for fødsel nå. Man vet ikke helt hva som. Nå fyller barnet hele bukhulen din. Hodet trykker mot livmorhalsen, som begynner å mykes opp.


Når fødselen begynner, er navlestrengen ofte like lang som barnet selv. Det venter på å komme igang med fødselen. Venter på det riktige øyeblikket. Barnet venter tålmodig. Billig, sikker og rask graviditetstest.


Kjøp nå, test deg hjemme. Blir du gravid som -åring, er du heldig. Sikkert mer tålmodig enn deg. Stikninger i underlivet , nå vet jeg hva det er! Stikking i underlivet ,tegn på graviditet?


Stikksmerter i underlivet tidlig i svangerskapet. Slik stikking hadde jeg også i begynnelsen av graviditeten. BufretLignendehei de siste dagene har jeg vært plaget en del med stikkinger i underlivet , mye.


Gikk i byen, og holdt på å ramle sammen i butikken av slike smerter! Ble skikkelig red for jeg har aldri kjent noe slikt før. Da går alt bra, og man skal få det barnet man har ventet så lenge på.


Så feil kan man ta. Jeg var gravid i uke da jeg kjente at noe var i gjære. Når riene begynner eller vannet går vet du definitivt at fødselen er i gang, men er det mulig å få noen signaler i forkant? Kanskje får du ekstra mye kynnere.


Natt til söndag trodde jeg vannet gikk. Kom endel etter at jeg hadde värt pä do. Er i grunn ikke sååå utålmodig som jeg ville tro jeg skulle bli. Meeeen låsningene i bekken,hoftene,nakken og ryggen har vært så sitt ALLER verste denne uken,og gjør det komplett umulig å sove eller ha det komfortabelt på noen som helst måte.


Tenker du på å bli gravid , eller har du allerede prøvd en stund uten resultat? Her finner du andre prøvere! Er også i uke og hodet er festet. Noen ganger kjenner jeg små stikkninger nedover, og jeg kjenner tydelig at blæra er i klem. Tror jeg må tisse hele tiden, men det kommer nesten ikke noe.


Det kan være et svakt trykk nedover når jeg går, sånn at det noen ganger er litt ubehagelig å gå. Underlivet har vært hovent lenge. Vanlige symptomer når du er gravid i uke er hovne led dårligt minne og ryggsmerter.


Når du er gravid i uke er barnets like stort som en grapefrukt. Det er lett å la seg forbløffe over svangerskap og fødsel. Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg