mandag 4. september 2017

Behandling av alkoholisme

Sliter du med stort inntak av alkohol? Vi kan hjelpe deg med svar på spørsmål! Hva er alkoholisme ? Ved alkoholisme blir alkohol konsumert i et omfang som går langt ut over det som er vanlig.


Behandling av alkoholisme

Tidligere har det vært private, og ofte ideelle, organisasjoner som har stått for behandlingen. Alle disse kan ha en effekt, men i varierende grad. Behandling av alkoholisme kommer i mange former. Biologiske fedre med sværgradig alkoholisme har en overvekt av alkoholiserte sønner, men ikke døtre, mens biologiske mødre med sværgradig alkoholisme har en overvekt av alkoholiserte døtre. Likevel blir av dem med alkoholmisbrukende far eller mor ikke selv alkoholikere.


Arv er derfor bare én av mange faktorer. Dette mener Bramness ikke nødvendigvis er godt nok i kvalitet eller omfang. Vi har en lang tradisjon for å snakke varmt om medikamentfri behandling ved alkoholmisbruk. Jeg mener vi bør konsentrere oss mer om optimal behandling.


Behandling av alkoholisme

Alkoholisme Drikker du for mye alkohol? Like fullt er kunnskap om behandling mangelfull og klinisk praksis sprikende. Vi foreslår retningslinjer for medikamentell behandling av alkoholabstinens bygd på forskningsbasert kunnskap, kliniske erfaringer og behandlingstradisjoner i Norge. Individuell terapi. Privat, liten klinikk med full anonymitet.


De ovenfor nevnte fysiske skadevirkningene kommer (heldigvis) ofte sent i forløpet, slik at ved tidlig behandling kan man komme ut av det uten varige senskader. Det finnes flere metoder. I behandling av alkoholisme er det viktig å arbeide med motivasjon og endring av levevaner, involvere nettverk for støtte, identifisere og eliminere.


Dette gjør at det er viktig at alkoholikere får behandling så snart som mulig, før avhengigheten og konsekvensene vokser seg større. En alkoholiker skader ikke bare seg selv, men også personene rundt rammes. Heimvegs tverrfaglige team gjør daglige vurderinger av klientens medisinske samt psykiske helse. Tilsvarende oppsummeringer har vært gjort for to andre legemidler som har vært benyttet til samme formål, det vil si acamprosat (Campral) og naltrekson (Revia). Dette er de tre legemidlene som for tiden er godkjent av legemiddelverket i USA (FDA) til behandling av alkoholavhengighet.


I tillegg består teamet vårt av ambassadører som selv har slitt med avhengighet, og som er til uvurderlig støtte for den som nå trenger hjelp. Vi har fokus på å kun benytte behandlingsmetodikk for alkohol- og medikamentavhengighet, som er kunnskapsbasert og dermed anbefalt av helsemyndighetene. Grunnlaget for behandling av alkoholisme er benzodiazepiner. Doseringen avhenger av fysisk og mental tilstand.


Behandling av alkoholisme

Du har åpenbart et for høyt og helseskadelig inntak av alkohol, og bør udiskutabelt gjøre noe med dette, før det gjør noe mer med deg. Du har allerede flere av de velkjente tegn på begynnende alkoholisme , og jeg skjønner på ditt innlegg her at dette er noe du ikke tenker å la skure videre. Grass - en rimelig metode for behandling av ulike sykdommer, inkludert alkoholisme.


Populær til dagens oppskrifter er: buckthorn avføringsmiddel brukes ikke bare for forstoppelse, men også for alkoholisme. Møtene er regelmessig oppmøte og anonym. Selv om det er en stor hjelp i behandling av alkoholisme , utelukker AA ikke behovet for behandling som er angitt av legen.


Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Alfa, Norges ledende behandlingssenter innen misbruk- og avhengighetsbehandling, er kjent for å ha god medisinsk spesialistkompetanse, fagutdannede terapeuter med egenerfaring, høy behandlingsintensitet, fokus på trygghet og anonymitet, og ikke minst gode resultater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg