mandag 18. september 2017

Legevakt telefon

Legevakt telefon

Legevaktene i Norge er ulikt organisert. I alle kommuner skal det alltid være minst en lege på vakt. Når du bruker tjenester fra legevakt må du betale en egenandel.


De fleste steder i landet forventes det at du ringer legevakten for vurdering før du eventuelt avtaler å møte opp. Ofte kan gode råd på telefon være nok. Avbryt Meny Min side. Tjenester og tilbud Tjenester og tilbud.


Døgnåpne vakttjenester Barnehage. Samme inngang som akuttmottaket ved Hamar sykehus. Bergen legevakt er døgnåpen og har ulike spesialiserte tilbud som du ikke finner på legevaktstasjonene. Riktig bruk av legevakten er viktig både for oss og for pasienten. De aller fleste får råd på telefon og håndterer situasjonen videre selv.


Legevakt telefon

Det er alltid en fordel at du ringer på forhånd slik at du slipper å møte opp unødvendig og får en time for frammøte etter at din situasjon er vurdert av sykepleier. Når det står om liv: Ambulanse 113. Vol overgrep og livskrise Sosialtjeneste, voldtekt, rus, vern for eldre.


Kontakt legevakten. Alle som har sykdom eller skade som ikke bør vente til fastlegen er på jobb, er velkommen til å kontakte legevakta. På dagtid mellom kl.


Det tas lydopptak av alle telefonhenvendelser til legevakten og opptakene lagres i henhold til krav i Akuttmedisinforskriften §og §20. Viktig informasjon. Vi tilbyr hjelp ved akutt sykdom (inkludert brud leddbånds- eller brannskader) og krise utenom fastlegekontorenes åpningstid. Kroniske sykdommer behandles bare når det er akutt forverring eller annet akutt behov.


Når du henvender deg til legevakten, vil sykepleier vurdere om det skal settes opp en timeavtale hos vakthavende lege. Dersom det er mange henvendelser, må det påregnes noe ventetid før du får time hos lege. Ved livstruende tilstander eller behov for ambulanse, ring 113. For major injuries and life threatening medical conditions, call 113.


Trenger du hjelp fra legevakten er det lurt å ringe først. Haugesund legevakt skal gi øyeblikkelig hjelp – utenom fastegens åpningstid – til alle som befinner seg i Haugesund kommune, på Nord-Karmøy (nord for Bø ungdomskole) og fastlands-Karmøy, samt kommunene Tysvær, Sveio, Bokn og. Brukerkode: Passord: Glemt passord? Det er fort gjort å overse, men det kan befinne seg andre personer i nærheten som ikke ønsker å bli tatt bilde av, filmet eller gjort lydopptak av.


Eidsvoll kommune har en egen legevakt som medfører et bedre tilbud for de som bor og oppholder seg i kommunen vår. I tidsrommet kl 08. Som hovedregel kontaktes legevaktsentralen på telefon når man trenger kontakt med legevakt. Du vil få beskjed om oppmøtetid. Pågangen til legevakten kan til tider være stor, slik at personalet til enhver tid må prioritere.


Legevakt telefon

Vanlige køprinsipp kan derfor bli fraveket. Vi hjelper deg å vurdere om du skal komme til legevakten. Vi kan også gi råd og veiledning på telefonen. Hvis det er åpent hos fastlegen din, bør du gå dit fordi fastlegen har journalen din og kjenner helsetilstanden din.


Ring og spør hvis du er usikker. Vi er her for å hjelpe deg! Sammen kan vi finne ut hvilken hjelp du trenger.


Legevakt telefon

For å kunne hjelpe deg best mulig trenger vi ofte informasjon om tilstanden din, eventuelt feber, om tidligere sykdommer og om faste medisiner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg