torsdag 28. september 2017

Lage bryllupskort

Lage bryllupskort

Bruk vårt verktøy til å skreddersy bryllupskort ved hjelp av kreative muligheter. Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her.


Lage bryllupskort

Gratulasjonskort til mange Anledninger. Du kan lage dine dine morsomme bryllupskort raskt og enkelt hos fotoknudsen. I designprogrammet kan du velge mellom et stort antall bryllupskortdesign.


Vi har rustikk, ampersan overlappende sirkler minimal, blomsterramme med mere. Skal du skrive et bryllupskort til brudeparet, og trenger litt hjelp til teksten? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden kan du finne tips og inspirasjon til hva du kan skrive på kortet til brudeparet. Mange strever med å finne gode formuleringer til et bryllupskort , og i stedet for å skrive vanlige hilsninger som Til lykke med dagen og framtiden kan sitater og ordtak være et godt alternativ.


Her har vi samlet noen ordtak og sitater, men du kan sikkert finne flere andre steder på nettet. Selv om invitasjoner, bordkort og takkekort kun utgjør en liten del av hva som må planlegges, kan du hos Japan Photo få et lite pust i bakken blant all planleggingen, og teste deg frem til. Bente-Heidi er skribent for The Paper Crafting. Nysgjerrig på å prøve nye ting, og stilen er alt fra CAS til vintage og shabby. I dag tenke jeg at jeg skulle vise dere et bryllupskort jeg laget på bestilling helt i slutten av Januar.


Det som er så kjekt med å lage bryllupskort er at man kan virkelig ta den helt ut med blomster, pynt, detaljer og annet dill. Den er kjempefin, å har tips til alt av anledninger som fødsel, dåp, bursdager, konfirmasjon, bryllup, begravelser osv. Det er også endel dikt til de ulike anledningene.


Jeg har aldri prøvd meg på å lage bryllupskort før, så når en kollega av meg skulle gifte seg fikk jeg sjansen! Bryllupskort til kollega som giftet seg! Gjenopplev gleden ved å motta et kort på bursdagen din, ved spesielle høytider og noen ganger helt tilfeldige hverdager, ved å lage ditt eget e-kort og lyse opp hverdagen til den du velger å sende det til: Design et nydelig morsdagskort med din mors favorittfarger og favorittblomster, lag et skjønt lite bursdagskort til ditt eget barn.


Vi utvikler eget monogram for bryllupet deres, som vil gå igjen på andre bryllupselementer. For selve invitasjonen vil dere kunne se eksempler i utvalget vårt her på nettsiden, men kan også sende oss spesifikke ønsker dere måtte ha. Mange klør seg i hodet over hva man skal skrive på kortet, så la deg gjerne inspirere av våre tips! Når du kjenner brudeparet godt, er det ingenting i veien for å bruke det på kortet!


Lage bryllupskort

Som regel er svaret nei - så da må jeg lage noen som passer. Jeg ender dermed opp med et lite overskuddslager - for når jeg først er i gang kan jeg jo ikke nøye meg med ett kort :) Og en annen ting - er klærne passelige? Den store dag for brudeparret er nær- de skal snart giftes!


I Danmark er det en tradition at man lykønsker dem med et bryllupskort. Derfor har vi lavet en gratis service til dig, der gerne vil ønske bryllupsparret en rigtig dejlig dag og lykkelig fremtid. Jeg ble dratt inn i denne stempel verden for endel år siden av en venninne.


Siden den dagen har jeg vært hekta. Så nå går det meste av fritiden med til å lage kort. Jeg storkoser meg med denne hobbyen. Lykke på reisen begge to. Må lykkens barometer.


Men jeg kommer etter. Lag dine personlige takkekort, bryllupskort , konfirmasjonskort og invitasjonskort. Raskt, enkelt og på papir av høy kvalitet! Leveres i sett med stykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg