torsdag 14. september 2017

Lavkarbodiett gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Kan du følge lavkarbodiett når du er gravid ? Eller hva med raw food i graviditeten? Vi spurte ekspertene Tone Bjørnson Aanderaa, helsesøster og kostholdsveileder for gravide på Alternativklinikken. Hun samarbeider med lavkarbolegen Dr. Sofie Hexeberg og har egen nettside for gravide , lillevenn. Vet ikke direkte anbefalinger på området lavkarbo, men som du sier er jo generelt slanking ikke anbefalt under graviditet.


Prøver å bli gravid , men det kan jo ta tid. Er -kilo overvektig. Men når jeg blir gravid , er det farlig med ketose ? Høres det ut som det er for godt til å være sant?


Lavkarbodiett gravid

Sjekk alt som er verdt å vite om lavkarbo og få våre flotteste lavkarbo-oppskrifter, slik at du kan spise sunt og variert selv om du kutter ned på karbohydratene. Nå er eg tilbake til lavkarbo igjen etter en god stund uten. Siden eg er gravid skriver eg litt om tanker rundt lavkarbo og graviditet her. Det er omdiskutert hvor mange karbohydrater gravide bør ha under graviditeten.


Såfremt du ikke følger en ekstrem lavkarbodiett - for eksempel ketogen-dietten, hvor du skal innta mindre enn gram karbohydrater hver dag, så vil du fint kunne inkludere de fleste frukt, bær og grønnsaker i kosten din, sier Brochmann. Vi blir gjerne anbefalt å spise mer egg og kjøtt på en lavkarbodiett. Dette inneholder gjerne en god del mettet fett og kolesterol. Det sies at dette kan føre til mange slags problemer, inkludert en økning i LDL-kolesterol, hjertesykdom, osv.


Saken er bare den at mettet fett og kolesterol er slettes ikke farlig for deg. Jeg lurte på om eggehviter er dumt for meg å spise. Mitt råd: Prøv å øke planteproteinene (fra nøtter og frø), velg gode, langsomme karbohydrater og øk det sunne fettet, mest fra planter, i kosten din. Andre som kan ha stor effekt av å gå over til et kosthold med mindre karbohydrater er de som ønsker å gå ned i vekt, vil minske søtsuget, har lite energi fordelt utover dagen eller som sliter med hormonelle problemer som manglende sexlyst, fertilitetsproblemer, uren hu kort lunte og. Lavkarbodiett kan bedre mulighetene til å bli gravid hos kvinner med PCOS, (polycystisk ovariesyndrom), ikke kvinner generelt.


Hun og mannen begynte nylig på lavkarbodiett igjen, men avviser at det er for å få barn nummer to. Ketose og graviditet Lavkarbo generelt. Vi har ingen tanker om flere barn.


Vi er fornøyd med ett. Gruppen (pasienter) skulle følge en lavkarbodiett med prosent av energien (E ) fra karbohydrater. I begge diettgruppene spiste menn ca. Men, nå er jeg blitt gravid , og har dermed måtte øke karbohydratene. Jeg har holdt meg til gram karbo pr.


Jeg skjønner aldri helt hva som er lov og ikke lov til å spise under lavkarbodiett. Er det ok å spise havregrøt en gang iblant? Og smoothie med yoplait uten sukker, med bær, -er bær greit? Har en relativt sunn livsstil, men det ser ikke ut som de siste kiloene forsvinner uten drastiske tiltak. Har derfor vurdert om jeg skal begynne på en lavkarbodiett.


Men så ammer jeg jo fortsatt og vet at slanking og amming ikke passer så godt sammen. Du skal spise VANN, frukt, grønt, og mye grønne grønnsaker som salater og bla bær, nøtter, avokado, sundt fett, proteiner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg