torsdag 7. september 2017

Bilseter til barn

Stort utvalg av farger og modeller. Barnas Hus butikk her. De har et stort og tungt hode i forhold til resten av kroppen. Samtidig er muskulatur og beinbygning mindre utviklet.


Når barnet sitter bakovervendt blir kroppen og hodet presset mot seteryggen ved en frontkollisjon. Kun barn eldre enn år kan transporteres på andre (evt. tredje) seterad. Anerkjente merker og testvinnere. Vognposer, gravidbelter, sol- og sparkebeskyttelse, regntrekk og myggnett er noen av de produktene som gjør ditt bilsete til et multifunksjonelt produkt som kan brukes året rundt.


Sammenlign priser på Bilseter , Babybeskyttelse, Bakovervendte bilbarnestoler, Belteputer. Finn tilbud på 8produkter fra Cybex, BeSafe, Britax og mye mer. Du finner en mengde ergonomisk utformede babybilstoler, som også er blitt kåret til best i test.


Bilseter til barn

Du finner også mange fine og trygge beltestoler og belteputer til eldre barn. Det minsker risikoen for dødsfall med opptil fem ganger. Plus-testede seter garanterer for bra beskyttelse av nakken. Carrot bilstol er et modulsete som vokser med barnet.


Med moduler kan man øke setedybde og rygghøyde. Carrot XL er utviklet for å gi større barn og unge en bilstol de kan vokse i. Det kan brukes for personer opp til 1cm. Det er påbudt å sikre barn i bil.


Bilseter til barn

Etter dette skal både. Hos oss finner du noen av verdens fremste bilstoler når det kommer til sikkerhet for ditt barn fra kjente merkevarer. Dette er barneseter som kan monteres bakvendt eller forovervendt. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Store Rabatter her De Beste Priser Nå!


Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Når du flyr med et spedbarn, må han eller hun sitte på fanget ditt. Du kan også bestille et separat sete til spedbarnet ditt. Setet koster det samme som for et barn på to til elleve år. Du må også ta med ditt eget bilsete.


Hvis du reiser med to spedbarn, kan du ha ett på fanget og det andre i et sete ved siden av deg. Småbarnsbilstolen er det andre setet ditt barn vil bruke. Når toppen på ørene til barnet er i linje med stolens høyeste punkt har ditt barn vokst ut av bilstolen. Vi har alt til sikring av barn i bil.


NAF har også valgt å teste bilsetepute, som flere bruker som alternativ for større barn. De fleste bilstolene som er testet gir tilstrekkelig beskyttelse for hodet, brystet og magen i kollisjonstestene. Små barn sitter sikrest i et bakovervendt barnesete. Løse gjenstander i bilen kan være en stor potensiell fare dersom uhellet skulle være ute.


Bilseter til barn

Forovervendt bilsete til barn opp til kg med behov for individuelle tilpasninger. Konstruksjonen gjør det mulig å posisjonere for å unngå uheldig sittestilling. Tilbehørsortiment som gir mulighet for bruk av ISOFIX og tilt på inntil grader.


Leveres med putesett som kan tas av og flyttes på for optimal tilpasning. Bilstolen har et komfortabelt trekk i god kvalitet, og justerbar rygg og nakke. Isofix fester og tydelige merker gjør korrekt sikring av barnet enkelt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg