fredag 1. september 2017

Dps porsgrunn

Bestill drømmeferien med Agoda. Gratis avbestilling! Forløpskoordinator er tilgjengelig kl. Distriktspsykiatrisk senter ( DPS ) nedre Telemark fra , Telemark. Sykehus - Psykiatriske.

DPS nedre Telemark gir tilbud om behandling for allmennpsykiatriske tilstander, rusrelatert problematikk. Kommunal legevakt på samme område. Vi har også OCD-team med tilbud om utredning og behandling av tvangslidelser (OCD) til voksne i hele Vestre Vikens ansvarsområde. Våre fagfolk følger opp pasientene der de er, eller ved avtalte timer hos oss.


Vi tilbyr utredning og behandling av psykiske lidelser og rusavhengighet til den voksne befolkningen i Ringerike, Hole, Modum, Krødshera Flå, Nes, Gol, Ål, Hemsedal, Hol og Jevnaker kommune. Dette gjelder også søknader om behandling som ikke tilbys av Kongsberg DPS , men som tilbys ved et annet behandlingssted i Vestre Viken (områdefunksjon). Pasient og henvisende instans får brev med svar på søknaden, informasjon om første time og eventuelt tidsfrist for behandlingsstart.


Vi gir spesialisthelsetjenester innen psykisk helsevern og tverrfaglig spesialisert rusbehandling (TSB).

Vi gir akutt og planlagt behandling, tilbyr kartlegging, utredning og behandling individuelt eller i gruppe, til voksne med psykisk sykdom, poliklinisk, eller ved døgnopphold. DPS er et spesialisthelsetjenestetilbud. Hvilket DPS du tilhører, avhenger av hvor du bor og hvilket sykehus du tilhører.


Kontakt din fastlege for å få veiledning. Det nye bygget var plassert slik at mesteparten av det gamle parkanlegget ble bygget ned. DPS består av ulike type tilbud og tjenester: Dag-, døgn-, polikliniske og ambulante tjenester. Et distriktspsykiatrisk senter ( DPS ) har hovedansvar for generelle tilbud innen den psykiatriske spesialisthelsetjenesten. Med døgntilbu dagtilbu poliklinikk og akutt-team er disse sentrene statlige klinikker som samarbeider nært med kommunene i sine respektive områder.


Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Vi har nå ledig stilling som sykepleier i dag- og kveldsturnus med arbeid hver helg. Tjenesten er gratis. Jordmor tilbyr alle gravide individuelle konsultasjoner, veiledning og helsekontroller gjennom svangerskapet. Partner er også velkommen.


Informasjonen på helsenorge. Det er ingen erstatning for undersøkelse eller behandling hos helsepersonell. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide.


Startsiden for jobb og karriere i Norge.

Akutteam lokalisert til bygg FASTLEGE LEGEVAKT ELEKTIV Ø. HJELP INNTAKS-MØTE DPS. Antall svar, gjennomsnittscore (skala 0-1hvor 1er best), prosentandel negative svar, prosentandel nøytrale svar og prosentandel positive svar. Hold inn Ctrl-tasten (Cmd på Mac). Trykk - for å gjøre den mindre.


Porsgrunn kommune Praksisplass i studietiden, med refusjonsrett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg