fredag 15. september 2017

Enkle julekaker

Julebaksten er en tradisjon det er verd å ta vare på. Selv om vi ikke absolutt må ha syv slag kaker til jul lenger, er julebakst en hyggelig familie- og venneaktivitet. Med deilig makronfyll på toppen, skal det vanskelig la seg gjøre å bare spise én bordstabelsbakkels. Vennligst la dette feltet stå tomt.


Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. Enkle julekaker å bake sammen med barna som i tillegg smaker nydelig.


Dette er den perfekte julekaken for deg som elsker sjokolade. Med denne på bordet er det vanskelig å bare spise én. Her har vi samlet over oppskrifter på klassikere og nye julekaker som gir deg smaken av jul. Vi håper oppskriftene inspirerer deg til å bake akkurat det som gir deg julestemning. Matbloggernes beste julekaker Oppskrifter på enkle og gode julekaker som gir familien julestemning.


Enkle julekaker

Vidunderlig enkle julekaker ! Gammeldagse julekaker fra bunnen av er tungvint, sier du? Vi har funnet fram en klassiker i norsk julekaketradisjon som er vidunderlig enkel i travel adventstid: Pleskener! Serinakaker er kjempegode, og er blant våre mest populære julekaker.


De er enkle å bake, og supre å bake sammen med barna. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. I følge tradisjonen skal vi ha syv slag julekaker. Her er fem enkle kaker du kan lage fra bunnen av : Enkel kanelkake – en av de mest populære kakeoppskriftene på bloggen og det med god grunn.


Enkle julekaker

Julekaker er godt å spise og koselig å bake! Den smaker godt OG er enkel å lage. Enkel jordbær- og rabarbrakake – en variasjon av kanelkaken over. Rocky road ruter – kommer til å forsvinne raskt fra kakebordet!


Likevel er det ofte disse kakene som forsvinner først fra kakefatet. De er også fine å la barn holde på me for de er tykke og fine og enkle å få til. Du får ca kakebrett med hjerter, alt etter hvor store og tykke du lager dem. Små, søte julekaker hører julen til.


Enkle julekaker

Enten du skal bake de tradisjonelle slag eller du har dine egne favoritter så er julebakst en stor del av julen for mange. Samle venner og familie til en koselig bakedag. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg.


Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste! Jeg deler jevnlig ut flotte giveaways, så det lønner seg å følge med! Kos deg med bakingen og smakingen! Det søte liv har 300.


Julebrø eller julekake er blitt bakt helt siden bronsealderen. Jo mer godsaker man hadde i julekaken i form av rosiner, sukat og sukker, desto mer fruktbart og gavmildt trodde man at det kommende året ville bli. Alle gleder seg til å bake julekaker.


Noen må minst bake alle sju slagene, mens andre synes at to slag er mer enn nok. Heldigvis er det ikke antallet kakesorter som avgjør om det blir en vellykket jul eller ikke. Hvite kakemenn er julekaker med lange tradisjoner, spesielt på Vestlandet og Sørlandet. De er kjempegode, enkle å bake og passer perfekt som en juleaktivitet med familien. Se flere deilige julekaker her.


Oi, dette var en hyggelig overraskelse! Og når man baker med gluten- og melkefrie ingredienser så kan det være vanskelig å få enkle småkaker som baserer seg på smaken av meierismør skikkelig bra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg