onsdag 27. september 2017

Rådet for psykisk helse

Rådet for psykisk helse

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Hælspore, urolige ben, fotsopp, hallux valgus, benhinnebetennelse? Rask levering - dagers åpnet kjøp. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt.


Rådet for psykisk helse

Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Rådet for psykisk helse er en frittstående paraplyorganisasjon, med medlemsorganisasjoner, som skal være en pådriver for god psykisk helse. Les mer om frisklivssentraler og finn oversikt her. Sammen jobber vi for en positiv endring for enkeltmennesker, i lokalmiljøet og i samfunnet.


Alle har en personlighet med ulike trekk eller sider. Se oversikt nedenfor. Det kan virke uoverkommelig, men forskning viser at arbeid og aktivitet bidrar til at man blir fortere frisk. Det finnes flere behandlingsmetoder for angstlidelser. Psykisk helse handler om tanker og følelser.


Rådet for psykisk helse

En god balanse mellom disse gjør det lettere å mestre hverdagen, på godt og vondt. Kirkens SOS kirkens-sos. Kurs for profesjonelle og andre interesserte. Boken som skal lanseres om et drøyt år, skal være en håndbok for alle dem som møter asylsøkere til daglig, men som ikke har fagutdanning innenfor psykisk helse. En beredskapsplan er et hjelpemiddel for brukere av psykiske helse -tjenester.


Som alle hjelpemidler, må den tilpasses behovene til den enkelte bruker. Når kommunen skal fremme god psykisk helse og livskvalitet må den ta utgangspunkt i kunnskapen om påvirkningsfaktorer, tilgjengelige virkemidler og ressurser. Rådet arbeider for å skape et best mulig liv for barn og voksne med psykiske problemer og deres nærmeste. Vi jobber med utfordringer både i forhold til hjelpetilbud og hverdagsliv.


Møte i Gamle Oslo råd for psykisk helse og rus. Fontenehuset Oslo Øst, Hagegata 25. Virksomheten omfatter forskning, opplysning og politisk oppmerksomhet omkring psykiske lidelser. Vi mener det burde ha vært bredere brukerrepresentasjon i dette utvalget, og at brukerrepresentanten fra Mental Helse skulle blitt erstattet da hun måtte trekke seg av personlige grunner. Minifolder med enkle råd for bedre psykisk helse.


Invitasjon - arbeidsliv faktaark. Format: AWord dokument. Dersom du deltar på seminarene vil du få heftet der. Materiell du kan bestille.


Rådet for psykisk helse

Du må lære å holde KID-kurs før du kan begynne med DU- eller KIB-kurs. Husk å bestille i god tid før kursstart. Ta kontakt med Elin hvis du har spørsmål. Videre er det målet å øke målgruppens kunnskaper om helsesystemets oppbygning og funksjoner i forholdet til psykisk helse.


Tove Gundersen er generalsekretær og Tor Levin Hofgaard er styreleder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg