mandag 4. september 2017

Støl nederst i magen gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Pleier ikke ha en sånn følelse før mensen og ble sånn sett litt håpefull.

Men er det noen som har følt det sånn og vært gravide tro? Stølhet nederst i magen kan ellers ha ulike årsaker. Typisk mens symptom eller gravid symptom?


FLERE RÅD: Spis vekk gravid -kvalmen. Har dere opplevd det? Livmoren har sammentrekninger under hele svangerskapet. Du merker det som regel ikke i starten, men de blir sterkere etter hvert som månedene går.


Etter uke 3 når du er høygravi kjenner du som regel kynnerne godt, ved at magen strammes og blir spent utenpå. Tror nok det er menssmerter, men kan ikke huske at det har startet så tidlig før.

Støl i magen : Hei, Jeg er gravid i uke 1 og har de siste dagene følt at jeg er støl i nerdre del av magen , spesielt merker jeg det når jeg går eller reiser meg. Var på ultralyd i forrige uke og alt var normalt da. Det er bare veldig ømt.


Jeg har aldri opplevd dette før. Smerter i nedre del av magen. Flere av mine gravide pasienter er bekymret fordi de har vondt i nedre del av magen. Flere frykter at det er noe galt med eggstokkene, men dette skyldes som regel tarmen som også ligger nederst i magen.


Støl nederst i magen Kan dette være et tegn på graviditet? Noen som har opplevd dette? I lysken og over skambenet. I tillegg har magen blitt skikkelig vond.


Vondtene sitter nederst i magen , kjennes ut som muskelvondt. Men jeg har ikke merket spesielt harde kynnere som kunne ha forårsaket dette. Tredjegangs og helt ukjent følelse.


Magen min er stram (og det er den definitivt ikke til vanlig) og jeg har oppdaget en teori som tilsier at en viktig grunn til at gravide stryker seg ofte over magen rett og slett er at man føler seg stinn, oppblåst og full i magen , som om man har spist så altfor, altfor mye - for det gjør jeg ofte. Siden uke så har magen vært ekstra støl , virker nesten som om jeg. Støl og øm nederst i magen del – Jordmor svarteinnlegg30. Da jeg var gravid i juni var mine første tegn tretthet, stølhet i magen.


Støl , stinn og oppblåst mageinnlegg4.

For eksempel ved forstoppelse og luft i magen. Akutt oppstått kvalme og oppkast kan skyldes en infeksjon i mage -tarm-kanalen. Hatt så mye vondter de siste dagene.


Dette går som regel raskt over, men har man mistet mye væske og er medtatt bør man kontakte lege. Ikke sjelden er kvalme første tegn på at man har blitt gravid. Menstruasjonslignende smerter eller uspesifikke magesmerter rett over lysken er vanlig i svangerskapet. Slike smerter er ufarlige og blant de vanligste plagene i svangerskapet.


Heldigvis er det helt normalt å bli utsatt for enkelte smerter og plager som gravid - det gjelder å vite hvilke av de som gir grunn til bekymring, og hva du kan ta med slående ro. Mange bekymrer seg for diverse smerter i magen , alt fra ømhet, sårhet på helt konkrete steder til mer smerteopplevelser. Disse smertene eller plagene er.


Tror jeg har fått urinveis infeksjon. Er iallefall vondt nederst i magen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg