mandag 18. mars 2019

Småbarnstol

Småbarnstol (- kg) Den lille barnebutikken. Maxi-Cosi Mica er en roterbar småbarnstol som er godkjent fra ca 0-år. Setet er er godkjent etter den nyeste og strengeste i-Size R1standarden og innbyr til en enkel 360° rotering av setet for å enklere ta inn og ut barnet av bilen.


Småbarnstol

Dette kan være en babystol, en småbarnstol , en beltestol eller en sittepute. Pass på å følge instruksjonene når du installerer barnestolen. Babyhouse er en barne og baby butikk. Siden Sirona er beregnet på de fra 0-kg, regner Forbrukerrådet den som en småbarnstol.


Bakovervendt småbarnstol bør brukes så lenge som mulig og minimum til barnet er år. Barnet vil vokse mye i løpet av bruksperioden og det er viktig at bilstolen vokser med barnet. Noen vil være nødt til å bytte til større småbarnstol i løpet av bakovervendtperioden. I tillegg har vi barneseter som er ment å dekke hele tre vektgrupper. Etter nøye beregninger har ekspertene vurdert hvilke modeller som er de beste.


Småbarnstol

Kjøpe babysete til bil? Når du leter etter bilsete til baby er det viktig å tenke sikkerhet og pris. Prisguiden sammenligner priser på bilstol til baby, og viser deg hvilke som har fått god omtale. Slik kan du finne en babybilstol du blir fornøyd me uten å tømme lommeboka.


BxDxH) Sittehøyden kan justeres til: 2og 31cm. H: Øverst på armlene er cm. Alle babystoler brukes bakovervendt. Forbrukerrådet anbefaler å bruke en dedikert babystol før du går over på en småbarnstol , selv om det finnes småbarnstoler som hevdes å være tilpasset babyer.


Når du kommer over til småbarnstol , er det derimot flere muligheter: rent forovervendt sete, rent bakovervendt og kombiseter som kan brukes begge veier. Sørg for at barnet ditt sitter trygt i bilen ved å velge et av våre sikkerhetssertifiserte barneseter. Kiddo barnestol, natur.


BeSafe iZi Combi XISOfix 5. Besafe iZi Kid Xi-Size. For hvem vil ikke være sikker på at ens barn er trygg og sikker når dere kjører bil? Two-way fra Britax er en perfekt kombistol for familier som trenger fleksibilitet.


Småbarnstol

Den kan brukes både bakover- og forovervendt samt har god plass noe som gir stolen lang brukstid for barnet ditt, fra ca mnd og opp til ca år(9-kg). Det finnes to godkjente standarder for test, Rog R129. Plus-test er en tilleggstest og merking for nakkebeskyttelse.


Frontkollisjonen ble gjort med litt kraftigere innbremsing enn standard - - g-krefter. Stolene er godkjent av. Her finner du et stort utvalg av vendbare bilstoler. Velg mellom flere gode merker til rimelige priser i alle slags størrelser. Rask og sikker levering!


Småbarnstol

Bilstolene og bilenes bakseter er for-skjellige fra modell til modell. Ikke alle bilstoler står like riktig og godt i alle biler. Jeg fant ut etter ditt svar, at dersom jeg klikker på Bare fra liste og setter denne til Nei, så holder postene seg, MEN han viser da ID feltet, altså løpenummeret på Ste og ikke stedsnavnet. ID og stedsnavn Det er ID som skal lagres fra cbo_ste men det er stedsnavn som ska.


Vær klar over at Maxi-Cosi sin modell er en kombistol som kan brukes både fremovermontert og bakovermontert. Det er vi ikke så glad i, men det er en veldig god stol når den brukes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg