tirsdag 26. mars 2019

Bunnstoff båt

Bunnstoff båt

For å velge riktig bunnstoff for din båt og ditt bruk er det viktig å ta hensyn til båttype, bruksfrekvens, hastighet, geografisk plassering, eksisterende bunnstoff , om båten ofte transporteres på henger samt miljø og lovreguleringer. Mekk fører et stort utvalg bunnstoff. Vi fører kjente merkevarer som Hempel, Jotun, Seajet og International. Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine med digitale kvitteringer.


Selvpolerende, kobberoksidbasert bunnstoff. Kan overmales på de fleste bunnstoff på markedet, både harde og selvpolerende. Ikke på teflonbasert maling. Inneholder kobber, og kan derfor ikke males på aluminiumsdrev og aluminiumspropeller.


Bruk biocid sikkert. Les først etikett og produktinformasjon. Hvilket bunnstoff som er riktig valg for deg og din båt kommer an på flere faktorer. Ta utgangspunkt i hvordan båt du har, hvor ofte den blir brukt og hvor lenge den skal ligge på vannet. For en kortere sesong holder det med et enklere bunnstoff.


Bunnstoff båt

Se våre produkter og farger for båt. Bunnstoff for båt til bra priser. Stort utvalg og rask levering. Kjøp ditt bunnstoff på SeaSea. Temperaturfella Selv om det frister å gå i gang med maling av båten , så er det verdt å sjekke temperaturen først.


Begynn med å se på lufttemperaturen – under fem grader celsius gir betraktelig lenger tørketid på bunnstoff. Husk også at det er temperaturen i overflaten som skal males som teller. Dette gjør at båten nærmest er ruglete under. Hvordan kan man fjerne restene etter mange års bunnsmurig for å få en glattere overflate ? Eller må man bare pusse ned før man smurer på ny?


Jeg hadde bunnstoff i klumper etter år på min båt. Så jeg bestemte meg for å gå til bunns, og da skaffa jeg en flappy-disk til kutteskiva, maske og briller og gikk igang. Ferdig etter økter. Det positive resultatet var at alt bunnstoff var vekke.


Det negative var at kutteskiva hadde lagt endel sår i gelcoaten. Kostnadseffektiv og selvpolerende bunnstoff for alle typer båter – unntatt aluminiumsbåter. Poleres gradvis, forhindrer belegg og gir beskyttelse i opptil en sesong. Du finner både harde og selvpolerende bunnstoff , samt bunnstoff for drev på Watski.


Velg riktig bunnstoff etter dine behov. Har nettopp kjøpt meg en foters landstedt- båt i plast. Skal legge på nytt bunnstoff , eneste problemet er at jeg aldri har gjort dette før, og spør derfor dere.


Hva skal jeg gjøre og hva må jeg passe på ? Fint om noen kunne forklare i detalj hva jeg skal gjøre og hvilke kjemikaler o. Billig er bra på bunnen: Spar båten og penger på riktig bunnstoff. Det er lite forskjell mellom dyrt og billig selvpolerende bunnstoff. Dette kommer frem i en stor test bladet Båtliv har gjort.


Bunnstoff båt

Et og samme merke bunnstoff kan ha litt forskjellig sammensetning i de forskjellige fargene. Derfor testet vi alle bunnstoffene i rød farge, slik at forholdene ble like. Like forhold Vi delte inn båtbunnen i testfelter, som ble fordelt diagonalt slik at de gjennom-snittlig skulle få like mengder sollys når båten lå ved bryggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg