mandag 18. mars 2019

Superland i sarpsborg

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.


Det er to forskjellige sklier, spacebowl, strømkanal, boblebad og en sopp, samt en vanngardin som er morsom for de små, men samtidig god for ømme skuldre.

Se våre baderegler her SPACE BOWL Aldersgrense er år. Og at vi kun godtar mnd frysing. De knyttes sammen av Cafè Sulten, som ligger midt i hjertet av Superland. Er dette ditt firma?


Bade- og svømmeanlegg. Jeg og sønnen min har vært hos dere flere ganger på en periode på. We are a cash-free hotel.


Et science center er en fornøyelsespark som handler om kunnskap - her gjør man morsomme og spennende ting man lærer av.

Du kan dessuten besøke INSPIRIA vitenskapssenter for å lære om vitenskap på en morsom og interaktiv måte. Hotellet har mange ulike hotellrom - se de forskjellige familierommene dere kan velge mellom. Barnas Hotell Quality Hotel er Barnas Hotell. Just minutes from Oslo.


Vi har badelan lekelan hotel og resturant under samme tak. Si din mening om busstilbudet i Fredrikstad. Vi ønsker å vite hva du synes om busstilbudet og at bussen er gratis frem til 9. The pool area has all the different sizes and depths regarding your desired activity. I tillegg til to ulike barnebasseng og et hovedbasseng med strømkanal, bobleba sopp og vanngardin, så kan du også ha det gøy med to ulike sklier og en spacebowl. Guests can also visit INSPIRIA Science Center to learn about science in a fun and interactive way.


Sarpsborg kommunes offisielle nettsider. Bakterien tåler store mengder klor, og kan fremkalle spesielle infeksjoner for svekkede personer, sier han til TV-kanalen. Velkommen inn på Superland ! Her har du et mangfold av aktiviteter som passer for både store og små. Vi har et stort badeland med sklier, strømkanal, boblebad og barnebasseng.


Vi har klatrevegg, maskindans, minigolf,lekelabyrint, klatrebane og kafé.

Her kan både små og store leke, løpe, klatre og lære. Vi har både minigolf, ballbinge og lekelabyrint, for å nevne noe. På Superland kan du få den bursdagen du virkelig ønsker deg.


Du kan velge mellom flere forskjellige aktiviteter og spise knallgod pizza! Vi tilbyr forskjellige bursdager. La oss stå for planleggingen, handlingen og ryddingen - Superland arrangerer bursdagsfesten for deg! Det er et hotell med et badelan men du trenger ikke å bo på hotellet for å være på badelandet. Kort vei til Sverige og ikke langt fra Oslo.


Biljetter till Superland kan köpas som tillägg i hotellövernattingen. Ett hus fullt av lek och bus. Mitt emellan dessa ligger Café Sulten. Hvis du er på ferie med hele familien, anbefales et besøk i Superland. Her finnes badeland og lekelan med en rekke aktiviteter å boltre seg i for både store og små.


Her er også en egen velværeavdeling samt en restaurant med fokus på sunne matretter. Superland - bankett, innkvartering, barneaktiviteter, golfsimulator, babysvømming, barnebursdag, barnas hotell, golf, familiehotell, banketter, event.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg