mandag 25. mars 2019

Ovnsbakt flintstek

Gilde ovnsbakt er nest dyrest, men Coop ovnsbakt er faktisk aller. BUNNPRIS har marinert flintstek fra Kløver til 59. Tommy Eriksen vil sette bacalao, finnebiff, bidos og ovnsbakt fisk,.


En flintstek rekker normalt til to personer og blir saftig, mør og smakfull om du griller den riktig. Lag noen snitt i svoren slik at den ikke krøller seg under grilling. Dette gjelder for både naturell og marinert utgave. Det er viktig å snitte svoren så kjøttet ikke vrir seg under steking.


Flintsteken er både saftig og smakfull. Ovnsbakt flintstek Nå har Sven Åke fått nok: – Det er ikke et spørsmål om, men når det skjer en. Nå hjelper han flyktninger som kommer til Norge: - Jeg er stolt over å ha fått. Biff fra storfe og rød fisk av laks eller ørret havner på pallen, mens flintstek og grillpølse ligger langt nede på nordmenns favorittliste. Biffen serveres med pommes bistro, ovnsstekte rotgrønnsaker og kaldrørt bearnaise.


Ovnsbakt flintstek

Velg mellom T-ben stek, ovnsbakt indrefilet eller flintstek fra Limousin. Grillspyd med marinert kylling. Folkefavorittten flintstek er, ironisk nok, et av de vanskeligste stykkene du kan legge på grillen.


En flintsteik inneholder opptil fem forskjellige muskler, og er derfor nesten umulig å få. Jeg har en stor forkjærlighet til middager som kan lages ferdig i langpannen i stekeovnen. Nesten ingen oppvask og når alle forberedelsene er gjort, er det bare å sette seg ned og vente. Nakkekoteletter er noe alle liker, og med grønnsaker godt tilbehør blir dette en skikkelig middag.


Kotelettene stekes ferdig i ovnen sammen med grønnsaker, tomater og kraft. I mellomtiden har man tid til å dekke bordet og gjøre litt ekstra ut av hverdagsmiddagen. Vi serverer retter som deles på personer.


Hovedrett og dessert. Jeg jobber videre med å legge om deler av kostholdet til vegetar- og siden jeg elsker pizza er det naturlig å se om man kan lage noen gode alternativer på det også. Prøv denne deilige oppskriften på flintstek med spyd med poteter og en.


Kjøpte Gilde marinert flintstek på Spar da de hadde på tilbud til bare pr kg. Brun kotelettene på sterk varme i ca. Legg kotelettene til side og dryss over salt og pepper. Skjær løk og squash i terninger, purre i ringer og gulrøtter i strimler. Vårt mantra kan beskrives med disse tre ordene: Kvalitet, Kortreist, Autentisk.


Hell dl kokende vann i formen og dekk til med foile. Sett den inn i forvarmet ovn på 2°C. Skru temperaturen ned til 1°C, ta av folien og stikk et steketermometer inn i den tykkeste delen av steken. Men det er ikke nok. Norges største samling av oppskrifter på mat og drikke fra hele verden, som er nærings og allergenberegnet.


Flere avanserte søk og mange gode middagstips til hverdagsmat, festmat, diettmat, allergimat og tradisjonsmat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg