torsdag 14. mars 2019

Canesten svir

Fri frakt på kjøp over 4kr, og levert på døren. Bestill fra Vitusapotek på nett. Her kan du bestille klargjøring. Finn informasjon om din resept her! Spesialkompetanse innen hudpleie.


Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. Registrer deg i dag! Lei av lang kø på apoteket? Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett.


Rask leveranse og stort utvalg. Vanligvis er både skjeden og ytre kjønnsorganer angrepet, så du bør behandle begge områder. Sopp i skjeden kan behandles med Canesten vaginaltabletter, Canesten myk vaginalkapsel eller Canesten vaginalkrem.


Sopp på de ytre kjønnsorganer kan behandles med Canesten krem. Canesten svarer på ofte stilte spørsmål om urinveisinfeksjon - se spørsmål og svar. Men vent litt før du smø­rer på Canesten.


Kan hen­de har du ves­ti­bu­litt. En sopp­kur vil bare gjø­re vondt ver­re. Ves­ti­bu­litt er en litt ul­len kvin­ne­syk­dom. Dette er der annen behandling for, Canesten virker ikke mot dette.


Canesten svir

Så du ser det er viktig med en presis diagnose, for å velge riktig behandling. Hvis ikke Canesten virker mot evt sopp, kan du ta opp med legen din om du evt skal ha en tablett som heter Diflucan. Den brukes ofte mot sopp-skjedebetennelser som ikke lar seg kurere med Canesten.


I tillegg til kløe, er det mange som opplever at det brenner og svir i det samme området. Forståelig nok kan sex føles ubehagelig eller vondt når du har sopp. Sopp forbindes ofte med at utfloden blir cottage cheese-aktig med en hvitlig, klumpete konsistens. Canesten er reseptfrie legemidler med innhold av virkestoffet klotrimazol som er behandlende mot soppinfeksjoner i underlivet hos kvinner og menn.


Canesten svir

Enkelte av produktene kan også benyttes til behandling mot fotsopp. For riktig bruk av Canesten , les alltid pakningsvedlegget godt før bruk eller få veiledning på apoteket. Av canesten stikkpiller fikk jeg blødninger og pevaryl krem gir noe svie og ubehag. Er det fordi jeg er hoven og sår, eller er jeg kanskje allergisk? Finner ikke noe i pakningsvedlegget heller.


Lurer også på om noen har erfaring med den der pillen man skal stikke inn til natten. Skal den vaskes ut igjen neste morgen, eller bli sittende? Den løses jo opp og blir grøtaktig. De typiske symptomer er hvitlig utflo kløe og syrlig lukt. De medisiner du nevner er vanligvis effektive mot Candida, men det som ofte svikter er gjennomføringen av kuren.


Mange tror mer på sistnevnte. Etter at jeg og kjærsten min har hatt sex (bruker glidemiddel) er det ofte at det svir i kjedeåpningen. Andre ganger kan det svi etter jeg har dusjet også.


Kjærsten min har gått på canesten to ganger mot sopp. Har de siste månedene hatt sterk svie etter samleie. Har etter råd fra legen nå gått på soppkur (ettersom hun så at det var noe sopp der). Smurt med Canesten hver morgen og kveld og tatt stikkpiller.


Problemet er at det fortsatt svir ! Og det er blitt enda verre. Tok en q-tip istad og berørte lett. Virkestoffet i Canesten går ikke over i morsmelken, og kan derfor også brukes ved amming.


Kjæresten min begynner også å bli lei. Noen ganger blør det bittelitt. Når Canesten ikke funket lengre eller symptomene kom kjapt tilbake dro jeg på helsestasjonen. Det varier hvor det svir.


Canesten svir

Canesten krem fungerer ikke på meg, jeg blir bare verre av den. Har fått hjelp av canesten stikkpiller til vagina, de virker forsåvidt, men de får man kun på resept nå (eller slik var det for noen år siden da jeg trengte det sist, tok ta heller noen runder med probiotika for tarm og vagina). Ofte er alt du trenger en kur med Canesten for å ta knekken på en soppinfeksjon. Medisiner som pevaryl og canesten (krem vaginal stikkpille) eller. Jeg sitter mye på jobb.


Hva Canesten er og hva det brukes mot Vr oppmerksom p at legen kan ha forskrevet. Tok urinstix denne gangen og alt var bra. Han trodde det kunne være en form for sopp, og jeg fikk stk Diflucan for dette, Ble det ikke bedre etter noen dager, skulle jeg få til. Etter stk var det fortsatt ingen bedring.


Prøvde også uke med canesten -krem og uke med daktacort-krem. Kjente ingen forskjell da heller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg