tirsdag 5. mars 2019

Kynnere uke 34

For hva er normalt, og hva er ikke normalt? Og hvordan skal man vite forskjell på kynnere og rier - eller enda vanskeligere, for tidlige rier? Fra uker og dager til uker og dager av svangerskapet. Disse kjennes ved at magen strammer seg og blir spent utenpå.


Enkelte gravide kjenner dem helt fra uke 2 men kynnerne blir sterkere og hyppigere etter uke 32. Det kan være vanskelig å skille kynnere fra rier, men kynnere varer omtrent et halvt minutt og endrer seg gjerne hvis du legger deg ned. Skulle du få regelmessige kynnere slik at du tenker de nærmer seg det du tror kan være rier, så tar du kontakt med jordmoren eller legen din med en gang.


Får du ikke tak i noen av dem ringer du legevakten før uke , etter uke kan du ringe rett til føden. Ja hver dag, au au au. Man blir jo utslitt!


Husker ikke om jeg hadde det slik med førstemann da det er så lenge siden og jeg var ung og visste veldig lite, men ho ville ut i uke og kom i uke 34. Har slitt med murringer siste to ukene og kynnere har jeg hatt fra uke ca. Men nå er de så sterke at jeg mister pusten. Uke begynner mandag 17. Se det aktuelle ukenummeret og oversett mellom ukenumre og datoer på Ukenr.


Da lillegull kom til verden i uke - Fdselsopplevelsen og litt til: Kvelden 8. Kynnere - livmorens trening frem mot fdselen. Fr du ikke tak i noen av dem ringer du legevakten fr uke , etter uke kan du ringe rett til fden. Sterke kynnere - : Fra A til Hei jeg har kommet til uke 3og har ofte mye smerte nederst i magen. I uke har jeg gått med dette døgne rundt hver dag, våkner om nettene så vonde dem er, men de blir ikke noe vondere for å si det sånn. Jeg har hatt et problemfritt svangerskap så langt, og føler meg i veldig fin form.


Er i uke nå, og de siste par dagene har jeg hatt veldig mye kynnere. Sitter i både mage og rygg, og det er overlevbart, men noe vondt til tider. Igår strålte de nedover lårene også, men ikke idag. Har vært på jobb idag, der jeg har rørt meg en god del. Igår var det kontordag, så ikke mye.


Sånn, rundt uke kanskje. På onsdag klokken 13! Sammenligningsbilde av magen. Dennis – uke med Oliver. Lik eller del gjerne via facebook-knappen under her dersom du likte innlegget!


Kynnere uke 34

Det legger på seg 2gram i uken , og immunforsvaret forbereder seg på livet utenfor livmoren. Antistoffer har passert fra mor til barnet via morkaken under svangeskapet, men nå har barnet begynt å produsere egne antistoffer i tillegg. I løpet av uken kommer fingerneglene til å nå ut helt ut til fingertuppene. Når du er gravid i uke veier barnet over kilo!


De fleste barn som føses etter uke klarer pustingen bra og trener ikke ligge i kuvøse. Alt om hva som skjer når du er gravid i uke 34. Nå kan hodet feste seg.


Når babyen sparker, kan du kanskje se foten helt tydelig gjennom mageskinnet. Babyen er omtrent centimeter lang og veier kilo. Magen blir stadig større og det er vanlig at du føler deg andpusten, selv ved små anstrengelser. Gravid uke til 35. Etter hvert begynner kroppen å forberede seg til fødsel ved at det kommer flere og tydeligere kynnere.


Smertefulle regelmessige kynnere. De varer i ca15sek til ca2min, med pauser alt fra 3min til 7min. Har ett barn som nå er 4år. Hadde smertefulle kynnere med han også, men ikke så regelmessige som nå.


Nå har jeg kynnere sammenhengende i 1-3t. Så kan det være helt borte i 3-4t.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg