tirsdag 5. mars 2019

Gravid 19 uker

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Tema: Termindato og forventninger. Babyverden har en podcast uke for uke.


Under tema vil du for hver uke kunne lese en oppsummering av det som ble sagt i podcasten.

Babyen veier nå rundt 2centimeter lang og veier 2gram. Babyen reagerer nå på vibrasjoner som forplanter seg i fostervannet, for eksempel høy lyd. Magehuden strekker seg og mange kjenner at den klør litt etter hvert som det gjøres plass til den voksende livmoren.


Magen vokser stadig, og klærne strammer mer og mer. Noen kjenner de første sparkene denne uken, andre må vente en uke eller to til. Men snart vil den lille gutten eller jenta i magen din gi daglige beskjeder om sin trivsel med spark og andre bevegelser. Rent kroppslig fortsetter gravidmagen din å vokse, og du kan nå si farvel til midjen for en stund. Normalt vil en gravid kvinne ha lagt på seg 3–kilo i uke , og du vil legge på deg enda noen kilo før fødselen.


Du kjenner kanskje også at presset mot lungene, blæren og tarmene øker, og at det klør i huden på magen?

Når du er gravid i uke dannes barnets tenner og håret begynner å gro på hodet. I uke er barnet nesten centimeter langt fra hode til sete. I denne uken veier fosteret ca. I hjernen utvikles nå spesialiserte områder som vil registrere lukt, smak, ly syn og berøring. Dette kan du forvente Barnet i 19.


Ekstra egg Hvis du bærer på ei lita jente, er hennes forplantningssystem allerede på plass. Går du kraftig ned i vekt på grunn av kvalme, bør du oppsøke hjelp – av hensyn til både deg selv og barnet. Gravid , negativ test, -uker.


Halvgått svangerskap. Den lille veier ca. Døgnrytmen er fortsatt langt unna. Nå får fosteret søvnfaser. Det sover like mye som en nyfødt.


Følg fosteret utvikling i svangerskapet fra uke til uke. Se bilder av foster i ulike uker og få svar på de vanligste spørsmålene om din graviditet. Eggløsningen skjer i slutten av uke eller helt i begynnelsen av uke og det er først da den egentlige graviditeten kan ta til. Du er nå i svangerskapsuke , og ditt foster er uker gammelt. Vi bryr oss om ditt personvern.


KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data.

Med første hadde jeg også morkaken foran og jeg kjente først skikkelig spark rundt uke 20. Kjente kanskje sånne durr et par uker før, men var ikke særlig tydelig. Nå begynte jeh å kjenne antydning til bevegelse i uke og først nå i uke klarte jeg å kjenne spark med hånda på magen, det er virkelig helt magisk!


Barnets utvikling går fort og du kjenner sikkert at det bobler og pirrer i magen. I begynnelsen kan det være vanskelig å avgjøre om du bare er sulten, har spist noe du ikke tåler eller om det faktisk er barnet i magen du kjenner. På dette tidspunktet kan kroppsvekten din ha økt med tre til seks kilo, og magen er naturlig nok synlig større.


Kjenn rytmen Barnets hjerte har slått raskt i flere uker , men det er først nå det går an å høre det. Fosterets hjerte slår dobbelt så raskt som ditt, alt mellom 120–1slag i minuttet. Endelig er du halvveis i svangerskapet.


Babyen er nå rundt centimeter lang og veier 3gram. De aller fleste kjenner bevegelser og spark rundt denne tiden, men noen få må vente enda litt til. Har ikke testet positivt tidligere, regner med at jeg bare er sympati- gravid.


Rask og trygg leveranse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg